Sziget ajánló: bűvészshow és marionettek

Ha a gyerek megunta a játszótereket, játéksátrakat és ügyességi játékokat, ajánljuk a Vándor vurstli programhelyszínt, ahol az állandó programok mellett bűvészshow, légiakrobatika bemutató és marionett előadás lesz pénteken.


Augusztus 10. péntek

16.00 Pavel Vangeli (CZ): Táncoló marionettek
A 30-as évek swing lázában élő zenés revü, a cseh- morva klasszikus marionett-játék és a híres cseh humor ötvözetében váltakozó képekben meséli el a prágai mulatók édes-bús történeteit. Az angyalokat, ördögöket, zongorázó csontvázat és hajótörött matrózokat felvonultató rövid történetek kortalan bájjal mesélnek a régi mulatókról.

17.00 Susán Péter bűvészshowja

17.40 JuggleRike (H): Napi ajánlat (Daily menu)
Magyarország egyik kiemelkedő, feltörekvő zsonglőre. Mind hazai, mind nemzetközi szinten kiváló egyének segítették és segítik ma is fejlődését. Immáron 8 éve van a pályán: idén a Sziget Fesztiválon debütál új műsorával, melynek címe: Napi Ajánlat. A műsor egy bárban játszódik egészen onnan, hogy kitakarít, odáig, amíg a közönség mindent el nem fogyaszt.

18.10 Légi akrobatika bemutató

19.00 Antolio (E): Circustancias Callejeras (Street circustances)
Antolio idén egy varité műsorral rukkol elő, mely szinte a zsonglőrködés minden formáját felvonultatja a néző szórakoztatása érdekében. Mindezt teszi humorral, legyintve a gravitáció törvényére… használva még óriás egykerekűt és rolabolát. Antolio zsonglőr-komikus, aki számos cirkuszi mutatvány birtokosa és utazva világszerte számos fesztiválon, színházban és találkozón mutatta már be műsorát, azzal a céllal, hogy nézőit elbájolja és megnevettesse vele.

Ezen kívül érdemes felkeresni a Civil szigeten a Józan Babák Klubot, amely egy önsegítő csoport: olyan nők anonim, informális közössége, akik kismamaként fogyasztottak valamilyen drogot, legális vagy illegális szert. A Klubba várnak minden érintett és érintetlen nőt, a nyitott programokra hozzátartozókat, segítő foglalkozásúakat és más érdeklődőket.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek