Ha jó leszel, bérlek neked egy apukát

Családi "foghíjpótlásra" szülő bérelhető Kínában egy cégtől. A közvetítő iroda gyermeküket egyedül nevelőknek ajánlja szolgáltatását, hogy a csemete legalább átmenetileg megtudhassa, milyen lenne az élet teljes, kétszülős családban.


A bérbe vehető szülők között akad anyuka és apuka egyaránt, mindannyian iskolázottak, pedagógiai tapasztalattal jól felvértezettek, és gondos válogatás után kerültek be a közvetítő "szülőarzenáljába", írja az MTI. A cég tulajdonosa szerint élénk az érdeklődés a szülőbérlés iránt - adta hírül a Liaoshen Evening Papers című kínai lap.

Erre azért kíváncsiak lennénk a gyakorlatban is. "Gyere, kicsim, játssz egy kicsit a bérelt apucival, de ne kedveld meg nagyon, mert úgyis elmegy." És mi a helyzet, ha az egyedülálló anyuka beleszeret a bérapukába?
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.