Zsír vagy ragya?

Az e heti kérdés igen prózai. Mikor lehet végre lejönni az undorító, zsíros, büdös gyógyszertári popsikenőcsről, meg az undorító, oldódásra képtelen fürdetőről, és használni végre a finom, illatos, ámde minden orvos szerint allergizáló babaillatszereket?

Amúgy meg miért van az, hogy kiütést okoznak a „nagy márkák”? De most tényleg. Nem lenne egyszerűbb, nekik is, hogyha nem okoznának, és akkor mondjuk használnák is őket? Akkor nem lennének ilyen illatosak? Nem vagyok egy kémikus, az tuti, úgyhogy ha valaki tudja, az kérem világosítson fel, mert tényleg nem értem. Pedig már láttam ellenpéldát is, egy gyógynövényes krém, Weleda a neve, asszem német, és az tök jó volt. Csak messze árulják és lusta vagyok odáig elmenni. Úgyhogy egyelőre beletörődöm, hogy napi ötször libazsírban turkálok a kis kezemmel, és ezt fel is viszem a fiam bababőrére.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.