Betiltották az anyák napját

Betiltották az anyák napját egy brit általános iskolában, hogy ne okozzon az ünneplés fájdalmat azoknak a nebulóknak, akik anyjuk nélkül élnek.


Az igazgatónő nem engedi, hogy köszönő kártyákat készítsenek a gyerekek anyjuknak, és azzal érvel, hogy a 357 tanuló 5 százalékának egyáltalán nincs, vagy csak alig van kapcsolata az anyjával.

A szülők a "tapintat őrületének" minősítették az igazgatónő döntését. "A gyerekek 95 százaléka így megfosztódik egy hagyománytól" - fakadt ki egy anya a Mirror című brit lapnak.

A brit Anyák Szervezetének szóvivője szerint minden gyermeket buzdítani kellene anyák napi kártyák készítésére, hogy köszönetet mondjanak a róluk gondoskodóknak, aki lehet nagynéni, vagy nevelőanya is.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.