Abortuszt végeznek a plázában

Februárban nyílik a bécsi Lugner City bevásárlóközpontban a Venus Med nevű szexuális egészségcentrum, ahol a szexuális problémák kezelésén kívül terhesség-megszakítást is végeznek, olvasható a Velveten. A gyermekvédők tiltakoznak.


A bevásárlóközpontban ambulánsan végeznek abortuszt: a páciens időpontot egyeztet, bemegy, a végső döntés előtt elbeszélget egy pszichoterapeutával, és ha még mindig akarja a terhesség megszakítását, még aznap áteshet a műtéten. A beavatkozás 15 percig tart, utána a páciens tetszőleges időt tölthet el a pihenőszobában, majd ha nem lép fel komplikáció, el is hagyhatja a rendelőt.

Az osztrák gyerekvédők az „ízléstelenség csúcsának” nevezik, az orvosok a bérleti feltételekkel indokolják a helyválasztást. A beavatkozást 445 euróért végzik el.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.