Gyermeket vár Halle Berry? Sinead O’ Connor karácsonykor kisfiút szült. Victoria Beckham és Geri Halliwell korizni viszi csemetéit. Marcia Cross igencsak kigömbölyödött, Brook Shields-et pedig lekapták kisfiával egy reptéren. Hírek, érdekességek, fotók celebanyukákról és családjukról.

A Celebrity Baby Scoop, egy oldal a hírességekről, amelyről megtudhatjuk, milyen ruhát vásárol Christina Aguilera Britney fiainak, mibe öltözteti Gwyneth Paltrow a kislányát, és az is kiderül, mennyire mélyen nyúlnak pénztárcájukba egy-egy babaruháért.

Betekintést nyerhetünk a hírességek családi életébe, nyomon követhetjük, hogy a Jolie-Pitt páros épp hova utazott gyermekeivel, vagy Sylvester Stallone miért tanítja boxolni csemetéit.

Az oldal hírt ad celebanyukák vélt vagy valós terhességéről, a napokban például Halle Berry állítólagos várandósságáról elmélkedtek, de nézegethetjük a sztárok gyermekkori fotóit is.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.