Ülőbilibe a gyereket!

Hova tegyük az ülni még nem tudó csemetét, ha a kiságyában unatkozik, nekünk viszont mindkét kezünkre szükségünk van? A rutinosabbak most rávágják, hogy babahordozóba vagy kendőbe. Csakhogy ez fárasztó lehet és a mosogatóhoz is nehéz odaférni a hasunkra kötött gyerkőccel.

Leleményes tervezők érdekes megoldást találtak ki a fájós derekú anyáknak: poliuretán habból biliszerű széket készítettek, melyet úgy alakítottak ki, hogy a babát beleültetve annak lábai feljebb helyezkednek el a fenekénél, teste enyhén a háttámlának dől, saját testsúlya tartja a székben. A kicsi így biztonsági övek nélkül is közelről figyelheti a körülötte zajló eseményeket.


Az ortopéd és gyermekorvosok által jóváhagyott gyártmány 3-14 hónapos gyermekeknek ajánlott, kényelmes, könnyen tisztítható és kis súlya miatt bárhová magunkkal vihetjük.

A Bumbo nevű ülőke a Chicago Sun Times szerint 2005 tíz legmenőbb babatermékének egyike volt. Itthon 12 ezer forint körüli áron lehet kapni.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.