A jó gyerekek sátorban pisilnek

A kisfiús anyukákkal gyakran előfordul, hogy pelenkázás közben tetőtől talpig lepisili őket a kis aranyos. Az ilyen balesetekre kínál megoldást az egyik legidiótább nevű amerikai termék, a Pee-Pee Teepee; ugyebár tipi, mivel kis jóindulattal indiánsátor formája van, és pipi, mint a pisi infantil-angol nyelven.
  A mosható kis pamutkúpot pelenkázás közben a kis kukira kell helyezni, amivel elérhető, hogy minket ne pisiljen le a gyermek, csak saját magát. Tíz amerikai dollárért öt kis tölcsér lehet a miénk, világoskék repülős vagy natúr autós és hajós mintával. Fürge ujjakkal rendelkezők házilag is elkészíthetik mintegy tizenöt perc alatt.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.