A gondjaiddal fordulj a Felső Én Bizottsághoz: a Spirituális Választerápia

A Spirituális Választerápia (SVT) a lélek átalakulását szolgálja, és segít abban, hogy örömtelibb életet éljünk, megoldjuk problémáinkat, sőt, bizonyos betegségek legyőzésében is hatásos. Mindenkinél működik, de az egyénnek mindig saját magának kell vállalnia a felelősséget. Szakértő segítségével ismerkedtünk a Felső Én Bizottság és a módszer működésével.

Ne hagyd a tudatalattit győzni!

A Spirituális Választerápia (SVT) a lélek átalakulását szolgálja, és segít abban, hogy örömtelibb életet éljünk. A módszer szerint minden embernek van egy úgynevezett Felső Én Bizottsága, amely egy segítő lelkekből álló spirituális bizottság, melynek bepillantása van a lélek feljegyzéseibe. A lélek sok életen keresztül tapasztal, és hoz létre akadályozó programokat (megoldatlan negatív energiákat, mint pl.: életgyűlölet, önbüntetés, stb. ..), amelyek aztán beíródnak a lélekkrónikába, és a lélek ezeket a megoldandó energiákat életről-életre letölti, hasonlóan egy számítógéphez.

Elmúlt a pánikbetegségem

„A módszerrel akkor találkoztam, amikor már menthetetlennek és tehetetlennek éreztem magam” - meséli Csilla. „Igazi áldásnak tartom. Mielőtt megismertem, agykontroll-technikát alkalmaztam, majd kineziológiát is tanultam, és számos természetgyógyásznál megfordultam, de a leghatékonyabb számomra az SVT alkalmazása volt. Mikor az első tisztítást megkaptam, sokkal könnyebbnek, felszabadultabbnak éreztem a lelkem, és amikor az első terápia tanfolyamon részt vettem, utána elmúlt a pánikbetegségem. Azt hiszem ennél több nem is kellett, hogy ezt a tudást beépítsem a mindennapjaimba. Nagyon fontos megjegyezni, hogy a spirituális bizottság megtapasztalásokat nem tisztít ki, és nem avatkozik bele senkinek az egyéni döntésébe sem. Intuíciómon kívül, egy ingát és egy táblázatrendszert is használok a vizsgálatnál. A Felső Én által adott információkat megosztom a klienssel, hiszen ez segít neki, hogy tudjon változtatni az életén, és könnyebben tudja kezelni a kihívásokat."

A gyászt is megkönnyítheti

A módszer számos életterületen nyújthat segítséget: például kapcsolati problémák, bőség megteremtésével kapcsolatos akadályok, munkával, tanulással kapcsolatos blokkok, önértékelési zavarok, félelmek, fóbiák esetén. Ezen kívül elhunyt személyek lelkének is van mód segítséget nyújtani, illetve a gyászoló hozzátartozóknak könnyebbé tehető a gyász folyamata. "Ha valakihez egy elhunyt lélek kapcsolódik, ez különféle problémát, akár függőséget is okozhat, ebben is hatékony segítséget tudok nyújtani.”- mondja a tanácsadó.

A tisztítást nem a kezelő végzi

Ha a kliens nem volt még SVT tisztításon, a kezelő röviden ismerteti vele a folyamatot. Ezután felkészül, ráhangolódik a tisztításra, majd kliensét is felkészíti a folyamatra. A felkészülési folyamat pár percet vesz igénybe, de nagyon fontos, mert magában foglalja, hogy a kezelő semleges nézőpontból tudjon segíteni a kliensnek, megteremtve így egy zavartalan kapcsolatot a saját Felső Énjével, és a kliens Felső Énjével. A kliens nézőpontjából azért fontos ez, hogy ne akadályozza őt semmi abban, hogy a tisztításból származó pozitív energiákat, előnyöket befogadja.

A kliens tisztítása mindig négyszemközt zajlik. A kezelő beszélget is a klienssel, mert előfordul, hogy olyan információra derül fény, amely közelebb viszi őt a megoldáshoz. A kezelő vizsgálja az akadályozó blokkokat, programokat, majd megkéri a Felső Én Bizottságot, hogy végezze el a tisztítást, és töltse be a pozitív, támogató energiákat. Amennyiben szükséges, könnyen elvégezhető gyakorlatokat is átad a kezelő a kliensnek, hogy a továbbiakban otthon is tudja erősíteni lelkét. Zárásként ellenőrzi, hogy nem maradt-e még tisztítanivaló, és pozitív energiák betöltésével fejeződik be a folyamat.

Ha a páciens lelke engedélyt ad rá...

Van mód arra is, hogy a kliens valaki más részére kérjen tisztítást. Ebben az esetben azt, hogy milyen blokkokat, életeket kell vizsgálni és tisztítani, a kezelő csak annak adja a tudtára, akit tisztít, de a tisztítást kérővel nem osztja meg az információkat. Ez egy nagyon fontos etikai szempont, hiszen a lélek intimitását sértené, ha a kezelő beszámolna az információkról annak, aki a tisztítást kérte. Fontos, hogy ha másnak kér valaki tisztítást, és az illető nem tud róla, csak akkor kaphat segítséget, ha a lélek engedélyt ad rá. Ezt minden esetben megkérdezi a kezelő, hogy van-e rá engedély.  A tisztítandó személy megkapja a tisztítás általi segítséget, akkor is, ha nincs jelen, és akkor is, ha nem tud a tisztításról, feltéve, ha a lelke engedélyt adott rá.

Megismertem a velem kapcsolatban álló emberek érzéseit is

A harmickét éves Dóra így mesél tapasztalatairól:  "Amikor először hallottam a tisztítás kifejezést, azt gondoltam, biztosan azoknak találták ki, akik ahelyett, hogy szembenéznének a problémáikkal, és dolgoznának a megoldáson, inkább azt szeretnék, hogy valaki söpörje már ki a szemetet a szőnyegük alól, és onnantól kezdve ők jól vannak, tiszták. Kicsit tévedtem.

Érdekes tapasztalat volt a SVT. Abban, hogy mit érzek a felszínen és mi van valójában tudatalattimban, nem sok újdonságot tudtam meg. Ez valószínűleg azt jelezte, hogy nagyjából tisztában vagyok magammal. Amiért viszont nagyon hasznos volt a módszer, az az, hogy a velem kapcsolatban álló emberek valódi érzéseit, szándékait, motivációit jobban megismertem, így az egymás közti blokkjainkon is tudtam azután dolgozni. Hangsúlyoznom kell, hogy dolgozni, mert azzal, hogy a terapeuta tisztít (ülünk egymással szemben, a terapeuta már nem használja az ingáját, a szemem csukva és némi melegséget érzek, nem a radiátor felől - de hogy eközben nem fizikai szinten mi történik, fogalmam sincs) még nem lesz könnyebb az életem, csak ha teszek is érte. A terapeutának egy javaslatát nem tartottam csak be, hogy mindazoknak az embereknek, akik ártottak nekem, írjak egy levelet, amelyikben megbocsátok nekik. Ezt nem tudtam volna őszintén megtenni, úgyhogy bele sem kezdtem, a régi sérelmek idővel elévülnek, de arra – egyelőre - nem vagyok képes, hogy túllépjek rajtuk." Alanyunk nem a szakértőnkhöz járt.

Már nem ő volt a „jó kislány”

Megkérdeztük szakértőnket, milyen pozitív történetnek volt már részese: „Egy kliensem együtt élt édesanyjával, aki folyamatosan bántotta őt, amiért elkezdett ezoterikus módszereket tanulni, szóvá tette, hogyan költhet olyan sok pénzt erre, és nem hagyta, hogy  a tanultakat otthon nyugodtan gyakorolja. Kiderült, édesanyja teljesen rátelepedett, és nem engedte, hogy a saját életét élje. Kliensem amint elkezdett lelkileg fejlődni, felismerte, hogy édesanyja és más emberek mennyire kihasználták eddig, és már tudott nemet mondani. Édesanyjának, már nem ő volt a „jó kislány”, aki mindig mindenre igent mond. Az illető több tisztítás hatására elkezdte élni a saját életét, fokozatosan a maga ura lett. Önálló lakásba költözött, új barátokat szerzett, új munkára tett szert. Igaz időbe telt, de kitartóan és türelmesen haladt ebben a folyamatban lépésről-lépésre, és a kitartásnak meglett az örömteli eredménye."

Nem mindig az a jó nekünk, amit annak gondolunk

Szakértőnk azt is kihangsúlyozta, hogy amikor a spirituális birodalmakban látják, hogy valaki mindent megtesz azért, hogy egyre jobban alakuljanak a dolgok, megkönnyítik az útját. Igaz, a pozitív változások sokszor oly módon valósulnak meg, amire mi nem is gondolnánk. "Egy férfi azzal keresett fel, hogy főnök akar lenni a munkahelyén. Látszott rajta, hogy zárkózott, magába forduló alkat, tehát nem egy vezető típus. Kiderült, nem érezte jól magát a munkahelyén, és a munkáját sem szerette. Azt hitte, attól érzi majd jobban magát, ha ő lesz a főnök. Tisztítás után kirúgták a munkahelyéről, de 1-2 hónap alatt talált magának másik munkahelyet, ahol könnyen be tudott illeszkedni a többiek közé, és pont olyan munkát bíztak rá, amelyet szeret, s ettől jól érezte magát."

Nem a vágyak művelik

A tisztításokat nem a kliens pontosan meghatározott vágyai, hanem Felső Én Bölcsessége alapján végzi a SVT-kezelő, annak érdekében, hogy a lehető legjobb segítséget kapja, épp ezért nem is tudja megmondani előre mi fog történni a tisztítás után: „Azt viszont biztosan tudom, - mondja Csilla - hogy megkapja a megfelelő segítséget, amennyiben ő is tesz az ügy érdekében. Elképzelhető, hogy nem mindig elegendő egy tisztítás. Lehet, hogy több tisztításra is szükség van, amíg az eredmény megmutatkozik. Mindenkinél működik a dolog, de az egyénnek mindig saját magának kell vállalnia a felelősséget."

A kívánt eredményért természetesen magának az embernek is tennie kell. Ha például munkát akar találni, neki kell böngésznie az álláshirdetéseket, és elmenni interjúkra, hiszen egy cég sem fog az ajtaján bekopogtatni, hogy 'jó napot, munkát hoztam önnek'. "Emellett a változásokhoz idő és türelem is kell" - teszi hozzá a tanácsadó.

"Ez a módszer sem, és spirituális bizottságaink sem oldanak meg helyettünk semmit, ők vezetnek, és segítenek minket abban, hogy nagyobb rálátásunk legyen életünkre. A felismerések által rájövünk, miben kell változtatnunk, akár hozzáállásban, viselkedésben, valamint a felelősséget nekünk kell vállalni a saját életünkért, választásainkért. Emellett pedig nem mindig elég a tisztítás, főleg betegség esetében, lehet, hogy különböző gyógymódra is szükség van. Szeretném kihangsúlyozni, hogy az SVT-vel nem diagnosztizálunk, és nem írunk elő semmilyen gyógymódot. Viszont ha úgy látom, hogy más terápia is szükséges, azt mindenképp javaslom, vagy az illetékes szakemberhez irányítom."

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek