![Mozzarellagolyókkal a legfinomabb.](https://kep.index.hu/1/0/3788/37884/378840/37884027_2890851_95326ac0399123299a1ba66e4b5288eb_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 2 kisebb fej karalábé felkockázva
- 2 bögre alaplé
- 1.5 deci tejszín
- ízlés szerint só, bors, bazsalikom, oregánó
- mozzarellagolyók és pirított kalács a tálaláshoz
Elkészítés:
Főzd puhára a karalábét az alaplében, majd pürésítsd a keveréket és szűrd le. Ezek után add hozzá a tejszínt, fűszerezd, majd mozzarellagolyókkal és a kalácskockákkal a tetején tálald.
![Így készül a magyar rizs, amit a japán séf is hazavitt volna](https://kep.index.hu/1/0/3510/35101/351010/35101037_2686219_36ea40aca61465174c8b07823c32e520_wm.jpg)
Apa és lánya közösen viszi az alföldi rizsbizniszt. Már saját rizsfajtájuk is van.
Tovább olvasom