![Egy kis sajt is mehet a tetejére.](https://kep.index.hu/1/0/4076/40760/407605/40760551_1942cca3cccefaa2ef69bb3e33c9d61b_wm.jpg)
Hozzávalók 3 személyre
- 35 dkg csirkecomb filé felkockázva
- 1 ek. vaj
- 6 dl alaplé
- 2 kisebb darab karalábé felkockázva
- 2 dl tejszín
- ízlés szerint só, petrezselyem és frissen tört bors
Elkészítés:
Pirítsd össze a húst a karalábéval 5 percen át, majd öntsd fel az alaplével. Fűszerezd ízlés szerint. Adj neki 20 percet, majd vedd te a tűzről és öntsd fel a tejszínnel.
Figyelj arra, hogy ez az étel annyira sűrű és laktató, hogy ha szeretnéd megspórolni a második fogást, azt is megteheted, mert ez a leves néhány órára biztosan eltelít.
![Menütipp: ezek a kedvenc karácsonyi receptjeink 2020-ban](https://kep.index.hu/1/0/3562/35629/356299/35629935_2724853_6bae6468cf557921cabf09b71fb37c43_wm.jpg)
Van olyan karácsonyi recept, amit idén ismertünk meg, és nem félünk továbbadni.
Tovább olvasom