Te mire emlékszel a Hyppolit, a lakáj című filmből?

053 hyppolit reszlet filmarchiv hu

A magyar filmtörténet egyik klasszikus alkotása a Hyppolit, a lakáj. Az eredeti filmet 1937-ben, Székely István rendezésében mutatták be, és bizony, ez volt a második hazai hangosfilm. A két Gyulát – Kabos és Csortos – az akkori viszonyok azonnal sztárrá varázsolták. De lássuk, te mennyire ismered Schneider Mátyás és Hyppolit történetét!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–4 pont: Ez most kifogott rajtad, de azért más filmeket szoktál nézni, ugye?

5–7 pont: Ezen van még mit javítani, de elhisszük, hogy csak figyelmetlen voltál. Ne kapkodj, 40 másodperc elég sok idő, használd ki nyugodtan. És most irány a tévé, keresd elő a Hyppolitot!

8–10 pont: Gratulálunk! Szép teljesítmény, ahogy kell! Biztosak vagyunk benne, hogy a nehezebb kérdések is mentek volna, úgyhogy készülj a folytatásra, vagy csak a filmekben vagy ilyen jó?

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra