Hány ember volt Noé bárkáján?

GettyImages-1404350694

Vallástól és vallásosságtól függetlenül hozzátartozik az általános műveltségünkhöz a Biblia legjellemzőbb részleteinek, történeteinek ismerete. A könyvek könyveként is ismert kötet számos olyan értékes üzenetet hordoz, melyek napjainkban is értelmet nyernek.

A bibliai történetek nem csupán hittanórán kerülnek szóba. Fontos szerepet kapnak magyarórán is, hiszen ismeretük nélkül nehéz lenne megérteni a hazai és a világirodalom jeles alkotásait. Töltsd ki kvízünket, és kiderül, te mennyire vagy jártas a Biblia első fő részében, az Ószövetségben!

Itt az idő, hogy kiderüljön, mennyire ismered a bibliai történeteket!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–4: Úgy tűnik, nem vagy nagy rajongója a bibliai történeteknek. Itt az ideje bepótolni ezeket! Talán most, felnőttként mást üzen majd neked a Biblia, mint gyermekként.

5–7: Nem rossz teljesítmény, de itt az idő felfrissíteni a korábban tanultakat. 

8–10: Gratulálunk, szép teljesítmény! Te aztán valóban jól ismered a Biblia legapróbb részleteit is. Vajon az Újszövetség is a kisujjadban van?

Megjelent az új Dívány-könyv!

Őszi bekuckózós olvasáshoz tökéletes választás ez a kötet, hisz 42 izgalmas emberi történetet tartalmaz a múlt századból. Régen vajon tényleg minden jobb volt?

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra