A kertben grillezni még ezekben a napokban sem tilos, és ha már kint vagytok, tarthattok tematikus görög, török, horvát vagy olasz esteket. Előbbi kettő menüjébe tökéletesen illik majd ez a húsos szőlőlevél, na és persze egy-egy adag füstös szuvlaki.
A 2010-es évek egyik leghosszabb filmje.
Meglepő, de a választ a Dekameron erotikus történetei között kell keresnünk.
Hasonlóságot előbb találnánk a két étel között.
A burgonya hozzáadása nem fog segíteni.
Életformáló utazás két emberrel.
Ernest Hemingway a korai kelésre esküdött.
Nem azért, mert egészségesebb – egészen más oka van.
Film a hittel és eszmékkel való szembenézésről és az erre való bátorságról.
Nálunk kéksajt, szarvasgomba, fokhagyma és ananász került mellé e heti receptötleteinkben.
Izgalmas érdekességek a Tango és Cashről.
És mire használhatod fel őket? Elmondjuk.
Megtanítunk sticky toffee puddingot készíteni.
Nálunk kaporral, juhtúróval és baconnel készült, te akár kolbásszal és lila hagymával is készítheted – mindkettővel klassz, magyaros hangulatú fogás lesz a végeredmény.
Kevés hozzávalóból is lehet egy pizza izgalmas.
Végre valami izgalmas a bolognai és a sonkás-kukoricás után.
Ezt tényleg csak azoknak ajánljuk, akik értik, milyen klassz egy-egy sós ételben néhány édes falat, vagy az édességekben egy-egy darabka sós karamell. Olvassz rá mozzarellát, és ha elkészült, szórd meg egy nagy adag friss citromfűvel.
A magány közepette nincs más, csak az ital és a sakk.
Hogy egy-két különlegesség is kerüljön az asztalra, ezen a héten fánkot és sajttortát is készítettünk bodzavirágokkal.
Instagramos és privát menőzésre egyaránt alkalmas.
Több módon is bánthatjuk a kalácstésztát, ami a sérelmeit sokszor repedéssel fejezi ki.
Ha neked sem barátod a konyhai mérleg, és ha mérés helyett bögrés változatban oldanád meg a pizzatészta készítését, akkor ez a recept lehet a kedvenced.
A rizsfelfújtat bevetheted desszertként, de akár egy nehezebb leves után főételként is. Azért, hogy a kedvencetek ne legyen unalmas, ezen a héten 5 különleges változattal készültünk.
Ha végiggondolnánk, hogy mit is nevezhetünk pontosan pestónak, ezt az isteni kulimászt biztosan megfosztanánk a nevétől, de a háta mögött így nevezik, így mi sem hívjuk másként. Olasz hangulatú hozzávaló lesz a tízperces móka vége, amit egy frissen kifőtt, házilag gyúrt tészta tetején, paradicsommal és rukkolával szeretünk a legjobban.
A borzalom odabent van.