Ismerd meg Yang Guangot, a pandát vagy Bernhardine-t, az ázsiai elefántot.
Pesto nemcsak bazsalikomból készülhet, hanem reteklevélből vagy akár rukkolából is.
Kitől lehet ezt megkérdezni?
Ez a változat azoknak lesz igazán a kedvence, akik nem szeretik a karfiolos pizza jellegzetes ízét, hanem valami semlegesebbre pakolnák a kolbászt, paradicsomszószt és reszelt sajtot. Ha te is közéjük tartozol, ebből dobj össze ebédre egy adagot!
A tetejére már nem is fontos húst tenned, elég egy jó adag reszelt ementáli sajt, paradicsom, olíva és esetleg néhány kocka sült bacon.
A legizgalmasabb úgy lesz ez a desszert, ha rebarbarát is keversz az eprek közé, és végül egy kevés mentasziruppal felvert házi tejszínnel tálalod.
A csokis változattal biztosra mész, aki az édességet szereti, az olvadt csokidarabokra nem mond majd nemet.
Rosszfiúk, pénz, pisztolyok és a szokásos balhék.
Nemcsak az okokat tudtuk meg, de azt is, hogy vajon mit tegyünk a bosszantó jelenség ellen.
A túrós alap azoknak a legjobb, akik zöldségek nélkül oldanák meg a szénhidrátcsökkentett pizzaalapok problémáját. Egy kevés fokhagymával még finomabb, ha pedig azzal megunod, készíts tárkonyosat csirkefeltéttel vagy szerecsendiós-citromosat, aminek a tetejét a legjobb, ha sajtkrémmel és hallal pakolod meg.
Egy adag hideg avokádósalátával lesz a legfinomabb ez a sütőben készült fogás, amihez még túlságosan nagy konyhatündérnek sem kell lenned. Csak beteszed a tepsibe, és szinte magától készül el.
Ha egy újfajta, hidegen készülő, egyszerű édességet próbálnál ki, akkor ez az epres tiramisu legyen a tavaszi választásod. Ha a krémjébe egy kis bodzaszörpöt vagy -dzsemet keversz, még érdekesebb lesz a végeredmény.
A narancs aromája olyan extra az egészben, amitől úgy lesz izgalmasabb ez a fogás, hogy nem kellett semmi extra, csak egy kis narancsszörp és egy bionarancs héja.
Ebben a nagyvárosban fejétől bűzlik a hal.
Nincs is jobb azoknál a fogásoknál, amik amellett, hogy finomak, még egészségesek is, és készítésük kimerül azzal, hogy egy tepsibe dobáljuk a hozzávalókat. Ezek a tepsis-halas ételek pontosan ilyenek, hoztunk is belőlük mindjárt ötöt ezen a héten!
Nem is kell a tetejére más, csak egy nagy adag mozzarella, szalámi és egy jó nagy adag paradicsomos szósz.
Nem is olyan egyszerű dekára átváltani.
Ebben a szörpben tudod, mi van, semmi aroma és fölösleges, egészségtelen adalékanyag nem kerül bele.
Persze hogy málnaszörppel a legfinomabb, de dobogós második helyre is kerülnie kell az egyik változatnak. Forró karamellszósszal és friss barackszeletekkel tálald.
Egy lányt keres egy egész város.
A filmekben máshogy jön el a világvége.
És az országos tűzgyújtási tilalom vajon a kertekre is vonatkozik?
Már kapható friss, itthoni eper, és sajnos csak néhány hetünk van arra, hogy elkészítsük vele a legfinomabb dzsemeket, krémeseket és néhány olyan különlegességet, amit ezen a héten dobtunk össze az egyik legfinomabb gyümölcsből.
Amilyen egyszerű, olyan izgalmas lesz a végeredmény, amit akár hidegen egy grillebéd előtt is tálalhatsz.
Ezt akár a vendégeknek is összedobhatod, ha valamikor a távoli jövőben újra lehet házibulikat és vacsorákat tartani. Addig is is gyakorolj a családon, talán nem fogják nagyon bánni.