Hozzávalók
- 5 darab aszalt barack felkockázva
- 1 nagy marék dió durvára törve
- 1 tk. vaj
- 4 közepes darab burgonya megtisztítva, felkockázva
- ízlés szerint só, bors, rozmaring
- 4 deci alaplé
- 2 deci főzőtejszín
Elkészítés:
A forró vajon pirítsd össze kissé a diót és a barackot, majd tedd félre a tálaláshoz. A burgonyát főzd meg az alaplében, majd krémesítsd, fűszerezd és keverd el a tejszínnel. Ha elkészült, a diós-barackos keverékkel a tetején tálald. Ha nem találsz otthon rozmaringot, tárkonnyal is készítheted.
Leveses összeállításunkat jó szívvel ajánljuk minden konyhai kezdőnek, ezeket ugyanis tényleg nem lehet elrontani. Ráadásul egy jó leves szükség esetén elmegy főételnek is, csak legyen hozzá elég kenyér.
Tovább olvasom