![Addig főzd, amíg a bor elpárolog.](https://kep.index.hu/1/0/3520/35202/352023/35202319_2693747_5128576be8f31aeef10b2d1974fafee6_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 2 ek. olívaolaj
- 1 csokor medvehagyma apróra vágva (újhagymával is helyettesítheted)
- 30 deka chorizo
- 2 darab babérlevél
- 200 ml vörösbor
- 1 nagy gerezd zúzott fokhagyma
Elkészítés:
Melegíts egy serpenyőt közepesen forróra, add hozzá az olívaolajat, a hagymát és a fokhagymát, és 2-3 percig süsd, vagy amíg megpuhul. Add hozzá a chorizót, és pirítsd 1-2 percig. Add hozzá a babérleveleket és a vörösbort, és addig főzd, amíg a bor mennyisége nem csökken annyira, hogy bevonja a chorizót.
![10 étel amit ne hagyj ki, ha Spanyolországban nyaralsz](http://kep.index.hu/1/0/1788/17882/178821/17882190_1085420_85f901b0909c6b9963fc0e34362a422d_wm.jpg)
Kell borravalót adni? Tényleg este tízkor vacsoráznak a spanyolok? Honnan ismerheted fel a jó paellát?
Tovább olvasom