5 csupa zöldséges, mégis izgalmas vacsora

Az egészséges, zöldségekkel teli ételeknek nem kell feltétlenül unalmasnak lenniük. Ha szeretnél néhány növényi alapú fogást csempészni az otthoni menübe, ezekkel az izgalmas, zöldséges ételekkel próbálkozz!

A sok zöldséget tartalmazó étellel könnyen felkészítheted a szervezeted a télre úgy, hogy közben igazán finomat eszik a család – és nem csak spenótos répaszálakat vagy egyszerű párolt zöldségeket. 

Hallottál már a biryaniról? Ez a világhírű indiai étel nálunk most tökös változatban, szárított vargányával készült.

A fűszeres, feketebabos ragu és a friss salsa mellé nem is kell más, csak néhány házi tortillalap, esetleg néhány szelet lime-mal ízesített avokádó.

Mexikói hangulatban is készülhetnek klassz tésztaételek, amiket könnye egészségesebbé varázsolhatsz friss jalapeño paprikával és apróra kockázott paradicsomokkal.

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Ha szereted a tököt meg a céklát, akkor biztos, jobban örülsz az ősznek, hiszen itt a szezon! Kezdetnek készítsd el ezt a céklás tabbouleh-t!

Ez a sültpaprika-leves nemcsak finom, de a vércukorszintedet sem emeli meg túlságosan. Friss bazsalikommal és oregánóval igazi olasz hangulatú fogást kapsz.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek