5 almás finomság a hagyományos pitén és bögrés sütin túl

A világon semmi baj nincs egy jó almás pitével, még jobb a bögrés almás süti egy adag vaníliás cukorral és pirított dióval a tetején. Most mégis egészen másfajta, sokkal izgalmasabb almás recepteket hoztunk.

Az almát sós ételekben is simán felhasználhatod, az enyhén savanykás falatok nagyon jól illenek például csirkés, pulykás fogások mellé. A pitébe is kerülhet egy nagy adag sajt, így már nemcsak desszertként, hanem előételként is remek. 

Ezt a sajtos-almás finomságot mindenki szeretni fogja, aki kedveli a nem túl édes, ám annál izgalmasabb ízkombinációkat.

Ez az almás kuszkuszsaláta tökéletes maradékmentő arra az esetre is, ha maradt ebédről néhány szelet sült hús vagy hal.  

Nem nagy energiabefektetéssel jár egy kevés vajban megpuhítani 2 felkockázott almát, sem a tejszínt felverni, és klasszisokkal finomabb lesz a bundás kenyér.

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

A kelbimbót sem kell sós vízben főve, unalmasan enni valami mellé. Próbáld ki ebben a csirkés-fűszeres egytálételben, ahol az almaszeletek és a sült csirke mellé csak az aromás-sós alapot adja.

Ez a klassz kolbászos fogás jóval izgalmasabb lesz almával, mint csak simán sóval és zöldségekkel ízesítve.

Oszd meg másokkal is!
Mustra