A csicseriborsó a hummusz, falafel és krémleves receptjén túl is számtalan verzióban elkészíthető, akár édes ételekbe is zseniálisan felhasználható.
A csicseriborsó-nuggetsbe cukkini és répa is kerül, plusz a szokásos fasírtfűszerek és hagyma, fokhagyma.
Pekándióval vagy kesudióval készülnek az ízletes vegán csicseriborsó-golyók.
Hogy legyen mibe tölteni a csicseriborsó-falatkákat, mutatunk egy gluténmentes tortillareceptet csicseriborsólisztből, bébispenót, tápiókakeményítő, víz és egy pici só hozzáadásával.
A cikk az ajánló után folytatódik

Vedd meg fél áron a Dívány első könyvét!
A Dívány újságírói által felkutatott történetek fele a 20. század elejének Magyarországát idézi meg, a másik fele pedig a világ tucatnyi országából mutat be egészen különös eseteket.
Tekintsd meg a kötetet, kattints ide!
hirdetés
Hús nélkül, sok zöldséggel és sok fűszerrel készülnek a töltött cukkinicsónakok.
Egészséges, finom, és a tökéletes brownie-ízt adja a vegán verzió csicseriborsóból.
Diétázók is majszolhatják ezt a hibátlan csicseriborsókekszet. Egy darab tápértéke: 49 kcal, 3,7 gramm szénhidrát, 2,6 gramm zsír, 1,8 gramm fehérje.