A cobbler elronthatatlan és finom, melegen, langyosan és hidegen is tálalható, leginkább egy nagy adag fagyival vagy frissen felvert tejszínhabbal. Szilvás-fahéjas, barackos-vaníliás változatban a hagyományos ízek kedvelőinek ajánljuk, a banános-áfonyásat pedig azoknak, akik valami izgalmasat próbálnának ki.
Ha felnőtteknek készül, egy kevés rum vagy szilvapálinka is feldobhatja, gyerekeknek inkább egy vaníliarúd kikapart magjával készíts főzött krémet a szilvás változat tetejére.
Ha gyerek- és felnőttbarát verzióban egyszerre készítenéd a barackos cobblert, a mandulalikőrből csak a mellé kínált, frissen felvert tejszínbe tegyél egy-két evőkanálnyit.
Nagyon szeretjük az ananász, a csili és a méz kombinációját, miért hagynánk hát ki ebből a sütiből? A csiliből nem tettünk annyit, hogy a desszert csípős legyen, csak egy késhegynyit azért, hogy még inkább előcsalogassa az egzotikus ízeket.
Ez a cobbler áfonyával, ribizlivel és fekete ribizlivel is készülhet, az a lényeg, hogy az édes sült banán ízét kiegészítse benne egy savanykás gyümölcs.
Ha dió épp nincs otthon, de mandula vagy kesudió igen, nyugodtan készítsd azzal ezt a finomságot. Ha pedig vegyesen használod fel hozzá a magvakat, attól csak még finomabb lesz.