Ezer változatban finom, a lényeg, hogy grillezz hozzá paprikát, és adj hozzá valamit, amitől egy kicsit savanykás, és két másik hozzávalót, amitől csípős és édes lesz. Grillsajtok, egyszerű húsok tetején egyszerűen fenomenális.
![Ebben van a csilik helye!](https://kep.index.hu/1/0/3369/33695/336954/33695435_2580917_372cd6b371eec582a0bea60336e5d136_wm.jpg)
Hozzávalók
- 2 darab sárga kaliforniai paprika
- 1 darab piros kaliforniai paprika
- 2 darab paradicsom meghámozva
- ízlés szerint cayenne-bors, füstöltpaprika-por, só és frissen tört zöld bors
- 1 teáskanál méz
- 2 evőkanál fehérborecet
- 3 evőkanál olaj
- 2 evőkanál olívaolaj
Elkészítés:
Grillezd meg alaposan a beolajozott zöldségeket, majd vágd nagyon apró darabokra és dolgozd el jól a fűszerekkel és az olívaolajjal. Ha ezzel megvagy, tedd néhány órára a hűtőbe, hogy az ízek tökéletesen összeérjenek.
![Grillsajtok tesztje: a cipőtalp nem nyikorog ennyire!](https://kep.index.hu/1/0/2811/28119/281197/28119761_2157185_7462e42164376b5949ad9af3dcf73550_wm.jpg)
Görcsbe rándultak a rágóizmaink, mire a sok gumiszerű vacak között valami ehetőt is talátunk.
Tovább olvasom