5 szuper Buddha- és smoothie-tál recept, ha egy kicsit egészségesebben élnél

Ezen a héten azok számára készültünk egészséges vacsora- és reggelitippekkel, akik a karanténidőszak után egy kicsit egészségesebb, könnyebb fogásokat ennének úgy, hogy azok közben színesek, szépek és nem tűnnek kompromisszumos megoldásnak.

A smoothie-tálak között akad olyan, ami a banános fagyikehely hangulatát adja vissza, a Buddha-tálak között pedig a mogyorós-falafeles a kedvencünk, mert vegán, egészséges, és nagyon izgalmas ízek kombinációjával van tele. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Ez alkalommal két kedvencünk, a csicseriborsó és az édesburgonya került a Buddha-tálba, néhány olyan extrával és fűszerrel, amitől az egész még finomabb lesz.

Ha egy kis falafel is kerül bele, teljes értékű ebéd lehet ez a gazdag, zellerrel és avokádóval készült Buddha-tál, amit a kalóriák felturbózása érdekében egy jó kis csilis-mogyorós szósszal öntöttünk nyakon.

Náluk mandulalikőr is kerül ebbe a meggyes tálba olykor, de egy kis mandulaaroma is különleges ízekkel dobja fel, ha épp van otthon belőle.

Persze hogy imádjuk a piña colada koktélt, és ha van lehetőségünk arra, hogy egészséges változatban is kanalazzuk, akkor meg is fogjuk tenni.  

Nálunk a smoothie-tál most nyári változatban, jegesre fagyasztott banánkarikákkal készült, amitől az egész hangulata olyan lett, mintha épp fagyit ennénk reggeli helyett.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek