5 szuper Buddha- és smoothie-tál recept, ha egy kicsit egészségesebben élnél

Ezen a héten azok számára készültünk egészséges vacsora- és reggelitippekkel, akik a karanténidőszak után egy kicsit egészségesebb, könnyebb fogásokat ennének úgy, hogy azok közben színesek, szépek és nem tűnnek kompromisszumos megoldásnak.

A smoothie-tálak között akad olyan, ami a banános fagyikehely hangulatát adja vissza, a Buddha-tálak között pedig a mogyorós-falafeles a kedvencünk, mert vegán, egészséges, és nagyon izgalmas ízek kombinációjával van tele. 

Ez alkalommal két kedvencünk, a csicseriborsó és az édesburgonya került a Buddha-tálba, néhány olyan extrával és fűszerrel, amitől az egész még finomabb lesz.

Ha egy kis falafel is kerül bele, teljes értékű ebéd lehet ez a gazdag, zellerrel és avokádóval készült Buddha-tál, amit a kalóriák felturbózása érdekében egy jó kis csilis-mogyorós szósszal öntöttünk nyakon.

Náluk mandulalikőr is kerül ebbe a meggyes tálba olykor, de egy kis mandulaaroma is különleges ízekkel dobja fel, ha épp van otthon belőle.

Persze hogy imádjuk a piña colada koktélt, és ha van lehetőségünk arra, hogy egészséges változatban is kanalazzuk, akkor meg is fogjuk tenni.  

Nálunk a smoothie-tál most nyári változatban, jegesre fagyasztott banánkarikákkal készült, amitől az egész hangulata olyan lett, mintha épp fagyit ennénk reggeli helyett.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.