Hidegen éppen olyan finom, mint melegen, sőt talán még jobb akkor, ha már összeértek az ízek. Ha maradt belőle egy fél adagnyi, szuper vacsorát készíthetsz belőle: töltsd egy tortillalapba egy kevés sajttal és melegítsd, amíg a sajt elolvad a tetején.
Hozzávalók
- 1 bögre durumpenne
- 2 szelet csirkemell
- 1 kisebb üveg pesto
- 1 bögre összevágott koktélparadicsom
- 2 nagy evőkanál parmezán
- 2 evőkanál olívaolaj
- só és bors ízlés szerint
- 1 csokor felaprított bazsalikom
- 1 kisebb darab felkockázott salátacukkini
Elkészítés:
Tedd fel a tésztát főni lobogó, sós vízben. Sózd, borsozd és kend meg egy kevés olajjal a csirke- és a cukkiniszeleteket, és grillezd meg őket néhány perc alatt. Ha elkészültek és a tészta is langyosra hűlt, forgasd össze a többi hozzávalóval, és szórd meg parmezánnal. Hidegen és melegen is finom.
Rántott hús másként, klasszikus magyaros fogások, sőt olyan ételek is, amikről talán nem is gondoltad, hogy paleo diétába is illeszthetők.
Tovább olvasom