Mennyire ismered Anne Brontët? – Kvíz!

Kétszáz éve született a Brontë nővérek legfiatalabb tagja, aki önéletrajzi ihletésű regényével írta be magát az irodalomtörténetbe. Derítsd ki kvízünkkel, hogy mennyit tudsz az életéről!

Kevés olyan családot ismerünk, ahol annyi tehetséges gyerek született, mint Brontëéknél. Mindhárom nővér nevelőnőként kezdett dolgozni, az írásban találta meg a hivatását, és tragikusan korán vesztették életüket, mégis különböző személyiségek voltak. Mennyire ismered közülük a legkisebbet? 

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.