Ingyenes cicavideó fesztivált rendeznek Bécsben

Imádod a macskákat? Pattanj autóba vagy Railjetre, mert augusztus 25-én szombaton ingyen nézhetsz cukibbnál cukibb cicás videókat és filmeket a bécsi MuseumsQuartier udvarán.

Egy estén át a világ leghíresebb macskái uralják a mozivásznat a bécsi MuseumsQuartier udvarán. A nagy cicás videónézésre, a Cat Video Festival Vienna-ra többszáz érdeklődőt várnak, olvasható a Compress közleményében.

Lil Bub, Henri, Keyboard Cat és Maru rajongóival lesz tele 2018. augusztus 25-én a bécsi MuseumsQuartier udvara, amely első alkalommal ad helyet a Cat Video Festival Vienna-nak. Az elmúlt években ugyanis mindig más helyszínen – a Praterben, az Arena Wienben – tartották meg a szabadtéri filmvetítést, amely eddig mintegy kétezer érdeklődőt vonzott.

Catastrophe
CatastropheFotó: Compress – Bécs Város Képviseleti Irodája

A 20.30-kor kezdődő filmfesztiválon öt kategóriában nyolcvan, a világ legkülönbözőbb pontjairól származó rövidfilmet, home video-t, dokumentumfilmet és animációt mutatnak be, főszerepben a macskákkal. Látható lesz például a Simon's Cat legújabb része és a holland Catastrophe című animációs film is, amely a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatkozott be a közönségnek. 

Maru és a hinta
Maru és a hintaFotó: Compress – Bécs Város Képviseleti Irodája

Grumpy Cat a világnézetéről vall Sky Dylan-Robbinsnak egy interjúban, és lesz persze rengeteg macskás videó kutyákkal, kisbabákkal, madarakkal ésa bársonytalpúak személyzetével, a gazdáikkal. A rendezvényre a belépés ingyenes!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.