India különleges ízeit kínálja a szeptemberi Food Truck Show

Kiderül a Kincsem Parkban szeptember 7. és 9. között, a Food Truck Show-n. A különleges ízek mellett olyan fura programokkal készülnek még, mint az országos kő-papír-olló bajnokság és az elefántsimogató.

India ízvilágát idézi meg ötven magyar food truck három napon keresztül, hogy a közönség eldönthesse, melyikük a legkreatívabb. A versenyt a Magyar Street Food Egyesület szervezi, ezért hamburgerből, tócsniból és lecsóból is készül majd indiai változat. Kóstolni és szavazni szeptember 7-e és 9-e között, a Food Truck Show-n lehet, ahol két fogás között indiai elefántot is lehet majd simogatni a szervezők közleménye szerint.

A Kincsem Park népszerű gasztrofesztiválján idén nemcsak agár- és lóversenyeket szerveznek, hanem a food truckok is összemérik erejüket. A versenybe olyan ismert márkák is részt vesznek, mint a Zing Burger, a Kolbice és a Paneer, amelyek csak erre a hétvégére, a saját kínálatukra építve, de indiai ízvilággal találnak ki egy versenyfogást.

Food Truck Show 4
Positive Communications

“Idén első alkalommal hagyományteremtő módon a szervezők az őszi Food Truck Show-kat egy-egy földrész, vagy tájegység köré szeretnék felépíteni, ily módon is népszerűsíteni itthon a világ sokszínű gasztrokultúráját. Ez egyben új megoldandó feladatot is ad a büfékocsik séfjeinek, ahol a tudásukat és kreativitásukat kihasználva játékos komolysággal mérkőzhetnek meg” – mondta Vad-Horváth Zoltán, a Street Food Egyesület elnöke és a Food Truck Show főszervezője.

A gasztrofesztivál mellett a Kincsem Parkban elefántsimogatóval és gyerekprogramokkal is várják a családokat. A szintén országjáró Street Art Show budapesti állomásán kívül itt kerül megrendezésre az országos kő-papír-olló bajnokság és a hagyományos rollerbike felvonulás is. További infó a fesztivál Facebook eseményénél.

Oszd meg másokkal is!
Mustra