Eladó Meghan Markle torontói háza

Talán a Harry herceggel való eljegyzés az oka, hogy 7 év alatt megsokszorozódott a ház ára.

Mivel Meghan Markle már fél lábbal Angliában van, és nemsokára beköltözik Vilmosék szomszédságába, a Nottingham Cottage-ben található Kensington palotába, ezért eladó vált torontói albérlete, amit azért bérelt, mert itt forgatták a Briliáns elmék című sorozatot.

A kanadai CBC értesülései szerint az ingatlan a város puccosabb, Annex nevű negyedében található, amit egyetemi városrészként is emlegetnek, de sok amerikai és brit is él a környéken.

A szerény, 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, dupla kocsibeállós, pincézett hajlékot a Los Angeles-i színésznő egy pártól bérelte, akik 2007-ben vették 508 ezer dollárért, körülbelül 135,5 millió forintért. 

When your piece of art by @inslee finally makes her appearance in the guest room. Welcome home, beauty.

Una publicación compartida por Meghan Markle (@meghanmarkle) el

Mivel nemcsak a színésznő és két kutyája (Bogart és Guy), de feltételezhetően Harry herceg is megfordult már itt, ezért a jól időzítő tulajdonosok bátrabban áraztak, 1,4 millió dollárt, körülbelül 380 millió forintot kérnek a házért. De valószínűleg így sem kell aggódni, várhatóan pár napon belül megtalálja új gazdáját Meghan Markle leánylakása.

#Easter

Una publicación compartida por Meghan Markle (@meghanmarkle) el

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.