Pufidzsekiben és szexi fehérneműben töltjük ezt az őszt

Most már visszavonhatatlanul itt az ősz, ideje tényleg körülnézni a pufidzsekik és hosszú nadrágok közt. Mutatjuk, mit kínálnak a legnépszerűbb üzletek és márkák erre a hűvös szezonra!

Összességében elmondható, hogy az ősz slágerei még mindig a sötét színek és minták, melyekhez továbbra is remekül passzol a nude és teveszín. A Gasnél éppúgy megtalálhatók a vékony tollkabátok, mint a H&M-ben!

1. Gas Jeans

A Gas DNS-e továbbra is a farmer, tehát a még júniusban bemutatott őszi kollekció szinte minden szettjébe került egy divatos nadrág. A felsőkön megjelent a divatos rajzfilmminták, hangsúlyos nyomatok. A bőrdzsekiknél megjelentek a fém színek a márkánál, de színes bundák és csipkeruhák is kpahtaók. Nézd meg a galériában, milyen menő cuccokkal készült a márka őszre!

2. Van Graaf

A Van Graaf multibrand üzletben sokféle márka sokféle árfekvésű darabjai kaphtaók, az 50 ezres, felvarrós farmerdzsekitől a 170 ezres csinos Boss kabátig minden van. Főleg csinos irodistáknak ajánljuk, hogy itt nézzenek szét, de ha épp HIlfiger pulcsiban szeretnél vagánykodni az egyetemen, akkor is itt a helyed!

3. Springfield

A márka őszi kampánya a fiatal felnőttek önkifejezési vágyról szól, és ennek beteljesítéséről. Ahhoz, hogy megvalósítsuk magunkat, le kell győzni a bennünk élő gátakat és el kell hagynunk a komfortzónánkat. A polcokon a márkától ismert, kényelmes, lezser és sokoldalú ruhákkal találkozhatunk, amelyet olyan magabiztos személyiségeknek szánt, akik szeretnék kifejezni önmagukat. Emellett a mindennapos, elegánsabb vonal is érvényesül, így a munkahelyünkre is bátran választhatjuk és kombinálhatjuk a Springfield kényelmes, megújult és divatos szettjeit. 

4. Calzedonia 

A Calzedonia új őszi / téli kollekciója elsősorban a kiegészítőkre és az eredetiségre helyezi a hangsúlyt: középpontba kerülnek a masnik, pomponokkal és a díszítésekkel együtt. A játékos, sokszínű részletek izgalmas kontrasztba kerülnek az időtlen feketével.

5. Intimissimi

Az Intimissimi kínálata a legszebb jellegzetes olaszországi helyek ihletéből merített, Ischia friss tengeri levegőjétől a Comói-tó finom hangulatáig, az Örök Várostól a toszkán táj természeti szépségéiig. Ezekből az inspirációkból három fehérnemű kollekció született, kifejezetten őszre, mindegyik teljesen eltérő és egyedi. Az Egzotikus Riviéra a két szezon közti átmenetre teszi a hangsúlyt. Az út az olaszországi Édenkertbe, az egzotikus, trópusi hangulatú La Mortella Kertbe vezet. A Toszkán hegyek ősz végi tája ihlette a Toszkán Örökséget, amely a természetes, kifinomult földszínekben és művészi hangnemben újraálmodott csipkét és virág hímzésmintákat helyezi főszerepbe. A ’20-as évek Itáliája fehérnemű kollekció visszarepít minket a Viharos Húszas évekbe, a jazz és a dadaizmus korába, A nagy Gatsby-féle elegancia és a nőies sikk gyöngyökkel, hímzett csipkével, selyemmel és tüllel gazdagodik.

6.Tezenis

A Tezenisnek az inspirációt a legnagyobb fesztiválok és zenei koncertek adták. A bra topoktól a palazzo nadrágig, magas derekútól a jogging nadrágig, a lurextől a csipkéig, a virágos és állati nyomatokon és varázslatos színeken át, a Tezenis megteremtette a jövő modern, merész nőjének ruhatárát. Az új kollekciónak két alaptémája van: az első a Rouge Volant. A következő kötelező elem az ejtett váll, ruhákon és a kötöttárukon egyaránt, valamint keresztpántos és kereknyakú body-kon, mint felsőruházati darabokon, de a csipke és tüll fehérneműknél is megjelenik.

 A szezon második témája “a megmutatásra” fókuszál, a fehérnemű kulcsszerepet játszik az öltözék szerves részeként; ez a tökéletes, szemet gyönyörködtető kiegészítő. Egyedülálló, valódi csillogás, apró részletek, kivágások, trendi fodrok, ékszer-díszítések, bőrhatások, bársony, ezüst és arany bevonatok, lurex, csipke és tüll. 

7. H&M Studio AW17

Az idei őszi-téli Studio kollekciót New York energiája és kreativitása inspirálta, megjelennek a városra oly jellemező street art és graffiti elemek is. A kollekcióban az ultra-nőies darabok keverednek a férfiasabb sziluettekkel, melyek hangsúlyos, de mégis bájos hangulatot sugároznak. A ruhákhoz olyan gazdag hatású anyagokat használtak, mint a gyapjú, a szatén, vagy a jacquard. A ruhák szeptember 14-től kaphatók a Váci1-es üzletben és online, de ne csüggedj, ha lemaradtál a Studio darabokról, a H&M őszi divatkollekciója is nagyon vagány ruhákkal van tele, ezek szeptember 21-től lesznek kaphatók a boltokban!

Oszd meg másokkal is!
Mustra