Megvennéd Trumpék 4,3 milliárd forintos karibi nyaralóját?

Az elnök ráunt a Karib-szigeten található 9 hálószobás luxusvillára. Mutatjuk, mit árul 16,9 millió dollárért!

Ivanka Trump még tavasszal próbált megszabadulni feleslegessé vált manhattani lakásától, míg az üzletemberből elnökké avanzsált apja a karibi térség Szent-Márton szigetén található tengerparti kastélyától válna meg olyannyira, hogy az eredeti, 28 millió dolláros (7,2 milliárd forint) ár helyett már potom 16,9 millió dollárért (4,35 milliárd forint) is megválna a luxusingatlantól.

Nyugi, van még más villájuk is Trumpéknak.
Nyugi, van még más villájuk is Trumpéknak.Fotó: Youtube.com / Luxurylifestylecollection

A csökkentett ár a Washington Post szerint közelebb áll a szigeten található többi eladó házéhoz, de még annál is kevesebb, mint amennyiért Donald Trump megvásárolta 2013-ban, ugyanis akkor 19,7 millió dollárt (5 milliárd forint) csengetett érte. A lap az elnök nyilvános bevallásából azt is megtudta, hogy az ingatlan bérbe volt adva, ami három millió dollárt (kb. 768 millió forint) bevételt hozott a konyhára az elmúlt három évben.

Scroll through our brand new pictures of Chateau Des Palmiers. It's absolutely fabulous. 9 bedrooms. Two pools. Beachfront. Tennis courts. It's huuuuuge!

Una publicación compartida de St. Martin Sotheby's Realty (@sxmsir) el

Igaza van a Sotheby Instagram oldalát kezelő ingatlanosnak, aki szerint hatalmas a meghirdetett villa: a Plum Bay fehér homokos tengerpartján álló giccses csillárokkal és márvánnyal megpakolt házban többek között kilenc hálószoba, fűtött medence, fitness terem és természetesen teniszpálya is található, de reméljük, hogy van a közelben egy golfpálya is. A YouTubenak köszönhetően körbenézhetsz Trumpék elunt nyaralójában, a videó alatt pedig szavazd meg, mit gondolsz a látottakról!

Beköltöznél a Trump villába?

  • Persze, szeretem a luxust 79
  • Sosem költöznék be ilyen ízléstelen díszletek közé 72
  • Nem szoktam álmodozni 24
  • Inkább a manhattani Trump Tower 16
  • Kit érdekel 16
  • Pénzmosás az egész 14
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.