Kinek áll jobban a mellkidobás?

Merészen dekoltált estélyikben indultak el a hírességek a Maxim Hot 100 Partyra. Szavazzátok meg a buli legjobbjait!

Legutóbbi "Kinek áll jobban" rovatunkban virágmintás estélyi ruhákba öltözött celebnőkre szavazhattatok, ezúttal pedig az idei Maxim Hot 100 Party összeöltözői közül választhatjátok ki a legjobbat. A hajtás után mutatjuk, hogy mi számított menőnek a Los Angeles-i Palladiumban tartott bulin.

Chelsea Pereira vs. Kara Del Toro

Mintha a dress code része lett volna a mellkidobás ezen az eseményen. Csak bámultunk, mennyi merészen dekoltált csodaruha vonult fel a vörös szőnyegen, ahol megjelent a magát franciának, portugálnak és norvégnek mondó színésznő, Chelsea Pereira is, aki egy hollywoodi Hamupipőkés Andree Mery ruhát választott az eseményre. Vállvillantós sötétkék szaténban bukkant fel az eseményen a 23 éves modell, Kara Del Toro is, aki kolleganőjéhez hasonlóan nude cipővel kombinálta a színt. Jól nézd meg a két hírességet és szavazz a legjobbra!

Chelsea Pereira vs Kara Del Toro
Getty Images

Kinek áll jobban a kék?

Lyrica Anderson vs. Nicole Williams

Floyd “A1” Bentley (:D) 28 éves neje, Lyrica Anderson a kis fekete dögösíttett változatát találta a legmegfelelőbbnek az alkalomra, míg a modellből lett ékszertervező, Nicole Williams egy köldökig dekoltált, rojtokkal megbolondított kis feketében pózolt a kameráknak. Bár a rojtok a szakértők szerint szerencsére kezdenek kikopni a divatból. Szavazd meg a legjobb fekete ruhát!

Lyrica Anderson vs Nicole Williams
Getty Images

Kinek áll jobban a fekete?

Amelia Gray Hamlin vs. Blac Chyna

Természetesen ezen a rendezvényen is akadt olyan híresség, aki áttetsző ruhát viselt, az egyik ilyen a mindössze 16 éves celebgyerek, Amelia Gray Hamlin volt, aki csipke kezeslábasban illegette magát. Versenytársa, a 29 éves Blac Chyna pedig a BET-díjátadón jelent meg Michael Costello átlátszó, övvel átfogott fekete estélyiruhájában. Szerinted melyikük volt az “elegánsabb”? Szavazz!

Amelia Gray Hamlin vs Blac Chyna
Getty Images

Kinek áll jobban az áttetsző ruha?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek