Kinek áll jobban a mellkidobás?

Merészen dekoltált estélyikben indultak el a hírességek a Maxim Hot 100 Partyra. Szavazzátok meg a buli legjobbjait!

Legutóbbi "Kinek áll jobban" rovatunkban virágmintás estélyi ruhákba öltözött celebnőkre szavazhattatok, ezúttal pedig az idei Maxim Hot 100 Party összeöltözői közül választhatjátok ki a legjobbat. A hajtás után mutatjuk, hogy mi számított menőnek a Los Angeles-i Palladiumban tartott bulin.

Chelsea Pereira vs. Kara Del Toro

Mintha a dress code része lett volna a mellkidobás ezen az eseményen. Csak bámultunk, mennyi merészen dekoltált csodaruha vonult fel a vörös szőnyegen, ahol megjelent a magát franciának, portugálnak és norvégnek mondó színésznő, Chelsea Pereira is, aki egy hollywoodi Hamupipőkés Andree Mery ruhát választott az eseményre. Vállvillantós sötétkék szaténban bukkant fel az eseményen a 23 éves modell, Kara Del Toro is, aki kolleganőjéhez hasonlóan nude cipővel kombinálta a színt. Jól nézd meg a két hírességet és szavazz a legjobbra!

Chelsea Pereira vs Kara Del Toro
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a kék?

  • Kara Del Torónak 443
  • Chelsea Pereirának 229

Lyrica Anderson vs. Nicole Williams

Floyd “A1” Bentley (:D) 28 éves neje, Lyrica Anderson a kis fekete dögösíttett változatát találta a legmegfelelőbbnek az alkalomra, míg a modellből lett ékszertervező, Nicole Williams egy köldökig dekoltált, rojtokkal megbolondított kis feketében pózolt a kameráknak. Bár a rojtok a szakértők szerint szerencsére kezdenek kikopni a divatból. Szavazd meg a legjobb fekete ruhát!

Lyrica Anderson vs Nicole Williams
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a fekete?

  • Nicole Williamsnek 418
  • Lyrica Andersonnak 207

Amelia Gray Hamlin vs. Blac Chyna

Természetesen ezen a rendezvényen is akadt olyan híresség, aki áttetsző ruhát viselt, az egyik ilyen a mindössze 16 éves celebgyerek, Amelia Gray Hamlin volt, aki csipke kezeslábasban illegette magát. Versenytársa, a 29 éves Blac Chyna pedig a BET-díjátadón jelent meg Michael Costello átlátszó, övvel átfogott fekete estélyiruhájában. Szerinted melyikük volt az “elegánsabb”? Szavazz!

Amelia Gray Hamlin vs Blac Chyna
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban az áttetsző ruha?

  • Amelia Gray Hamlinnek 289
  • Blac Chynának 210
Blogmustra