Stefano Gabbana porrá alázta telt rajongóit

Stefano imádja lehülyézni a követőit, valószínűleg a vékony testalkatúakat istenítő felirat is azért került a cipőjére, hogy egy jó botrány keretein belül gyalázhassa kicsit a népet.

Sefano Gabbana nem tűnik a világ legtürelmesebb emberének, pláne ha valaki kritizálni meri Instagramon. Most egy telefirkált cipő miatt alakult ki vita a Dolce & Gabbana tenyérbemászóbb felével, aki erre rögtön heves idiótázással, és csalódott követői lehülyézésével válaszolt.

A 300.000 jó magyar forintért beszerezhető, összefirkált cipőn a „Vékony vagyok és gyönyörű” felirat is helyet kapott, amit jó páran kirekesztőnek és sértőnek éreztek. A csalódásuknak sokszor kifejezetten visszafogott módon hangot adó kommentelők kaptak aztán hideget-meleget a tervezőtől, aki ehhez hasonló hozzászólásokkal reagált a vádakra: „kedvesem, te szereted koleszterinnel megtölteni magad ??? szerintem valami bajod van”.

Kell is a hype, hisz a cipő bizony nem tűnik egy egyedi darabnak, gyanúsan hasonlít a Vetements és Reebok közös, hasonlóan kidiszített lábbelijéhez.

#VETEMENTSxREEBOK DROPPED @NETAPORTER US WEBSITE @bieberinmycalvin

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

Nem ez az első eset mostanában, hogy Stefano botrányba kerül, azért sem rajongtak az emberek amikor Melania Trumpot éltette Instáján. Stefano természetesen akkor is kedvenc, jólbevált kommunikációs formájához nyúlt, és lehülyézett, pokolba küldött pár hozzászólót. Egyébként a cipővel kapcsolatban sem gondolta meg magát, azóta a vékonyakat éltető üzenetet megkérdőjelezni merő cikkekről is posztolt, és igen, megint felhasználta mindkét kedvenc szavát, az idiótát és a hülyét is. Öröm lehet vele szókirakózni! 

"- De hát Stefano, nem vehetsz le betűket a tábláról!

- De én megint az idiótát akarom!"

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek