Nézd meg a legújabb cipő és táska trendeket!

Mindig nagyon izgalmas, hogy milyen kiegészítőkkel kombinálják az aktuális trendeket a tervezők, nem volt ez máshogyan a 2017-es őszi-téli kollekciókat felvonultató divatheteken sem, ahol a tavalyi táska- és cipőfelhozatalhoz képest azért beiktattak egy-két változást a luxusmárkák az év második felére. 

Vérfrissítésen esett át a táskadivat

Míg tavaly inkább az infantilisabb formák voltak felkapottak, addig idén a vintage hatás, az ezüst, a virágminta, az űrkutatás témája, a bordó és padlizsán, valamint a bézs, illetve mustárszínek taroltak a kifutókon. A Gucci szerint marad a hasitasi, a Chanel pedig a hátizsákot tartaná divatban az ősszel. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen táskákat lesz érdemes beszerezni a következő szezonban!

Búcsút inthetünk a combcsizmáknak?

Nemcsak a táska-, de a cipőrajongóknak is kedvez majd az év második fele, mivel a klasszikus körömcipőtől kedzve a vastagtalpú csizmán át a bakancsokig szinte minden menőnek számít idén. És persze a cipőkre is rányomta a bélyegét a 90-es évek hatása a szezonban. A galériára kattintva lecsekkolhatja, hogy mit hozott divatba a Saint Laurent, a Dolce & Gabbana vagy a Miu Miu!

Blogmustra