Megnyílt Feller Adrienne üzlete

Imádom a természetes dolgokat. Kutatom, keresem azokat a termékeket, melyek kifejlesztése nem került senkinek sem az életébe, egy nyuszi "haja szála" sem görbült meg közben. Ilyen például az Adrienne Feller.

Feller Adrienne nevét ismerhetjük már a különleges prémium kozmetikumairól, mely a bennünk lakó szépséget hivatott teljessé tenni olajaival, krémjeivel és különböző egyéb kozmetikumaival. Filózófiája az, hogy az illóolajoknak nem csak fizikai gyógyító erejük van, hanem éteri is, tehát úgymond a lelket is gyógyítják: ezt meg tudom erősíteni, mert azóta sokkal könnyebbnek érzem magam, mióta kaptam egy kis ízelítőt a Fény esszencia nevű olajból.

December elsejétől nem csak webshopon keresztül, hanem boltban is meg lehet venni a termékeket, mivel megnyílt a MOM parkban az első Adrienne Feller bolt. Belépve az üzletbe beszippantott az az illatorgia, ami körüllengte. Tiszta volt és mosolyra fakasztó. Az eladók segítőkészek voltak és beavattak a különböző termékcsaládokba. Szaglásztam, próbáltam. Egyszerűen imádtam minden másodpercet, amit ott töltöttem. Olyan volt, mint a régi filmek kozmetikumokat áruló boltjai.

Itt azt érzi az ember, hogy figyelnek rá. Csak rá, és nem az a cél, hogy eladjanak, hanem, hogy megtalálják a számodra megfelelőt. Szummázva: Nagyon tetszett a bolt. Biztos, hogy vissza fogok menni még vásárolni. Végülis jön a karácsony - ki kell nézni, mit szeretnék a fa alá!

A cikket vendágszerzőnk, Emmer Szabina, a blogozine.blog.hu gazdája írta.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek