Összeöltözés a divat a Szigeten

A Sziget már rég nem az a fesztivál, ahova az ember lelazulva, játszós ruhában érkezik, de azért pár ember tudatossága az öltözködés terén még minket is meglepett: az addig oké, hogy a legtöbben a legújabb divat szerint csípik ki magukat, de jópáran annyira megtervezik a szettet, hogy párosan csomagolnak és összeöltöznek a pasijukkal, legjobb barátnőjükkel vagy akár egész baráti társaságukkal.

Páros szettek

A Sziget idei legfeltűnőbb trendje szerintünk az összeöltözés. Páran egész egyszerűen csak hasonlóan kivágott felsőben mennek ki bulizni, vagy ugyanolyan kalapot vesznek, de láttunk olyan lányokat, akik ugyanolyan pokémonos "onesie"-ban verették, és a félig dinoszaurusznak öltözött srácok is elég feltűnőek voltak.

Csillámpónik és sellők mindenhol

Az összeöltözésnél csak egy nagyobb trend van, mégpedig a glitteres, sellőporos arcfestés, amitől kis túlzással mindenki úgy néz ki, mint akit lehányt egy unikornis. A tavalyi nyár nagy slágerének számító, fémesen csillogó felnyalhatós tetkó is reneszánszát éli; most már nemcsak karra vagy hasra, de arcra is kerülhet. Mivel nem hittük el, hogy mindenki saját magának készíti a csillámos sminket, megkérdeztünk pár embert, de mind azt mondták, hogy hozták magukkal a csillámport. Ennek fényében még furcsább, hogy ennyire egy húron pendül a Sziget több százezer vendége, de végülis elég szórakoztató. 

Az örök farmer

Nem újdonság, de kiirthatatlan divat a farmer minishort: érthető, mert praktikus viselet, legalábbis annak tűnik. Aztán az első félóra után kiderül, mennyire tévedés ez: egyrészt nem lehet benne rendesen leülni, mert koszos lesz az ember feneke, másrészt éjjelre túl hideg. Ennek ellenére aki nőnemű, és nem valami jelmezben hülyéskedik épp, az jó eséllyel shortot visel.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek