Kiegészítők szénhidrátfüggőknek: menő vagy ciki?

Csak nem akarnak kikopni a finom, de annál hizlalóbb, szénhidrátban gazdag ételek ihlette kiegészítők a divatból. Emlékeznek, az elmúlt években a japán Hatanaka dobott piacra olyan nyalánkságokat, mint az amerikai palacsintás vagy a dupla sültvirslis nyaklánc, a pörköltes nyaklánc, illetve a pizzás gallér, de a suszter, Jeffrey Campbell is beszállt a mókába, az ő márkája egy pizzaszeletes bakanccsal hívta fel magára a figyelmet a közelmúltban.

Ezúttal egy rotterdami divatbloggerből lett dizájner, Rommy DeBommy látott fantáziát az olyan népszerű ételekben, mint a farfalle tészta, a burrito, a csokis keksz, a fagylalt, a fánk vagy a hamburger és elkészítette ezek élethű mását táska, nyaklánc, valamint fülbevaló formájában.

Ki tudja, hogy honnan jött az ötlet, elképzelhető, hogy a Moschino mekis kollekciója hozta meg a tervező kedvét, de mindenesetre az olasz luxusmárkánál jóval olcsóbban lehet lecsapni az olyan gyorskajás kiegészítőkre, mint például a hamburgeres, sült krumplis clutch táska és nyaklánc, amiért 17.885 forintot kér a tervező.

Persze az ötlet nem túl eredeti, de a végeredmény annyira vidámra sikeredett, hogy nemcsak az étvágyunkat hozta meg, hanem akár azt is el tudnánk képzelni, hogy egy-egy ilyen kajás táskát beépítsünk a ruhatárunkba. A fülbevalókról meg a nyakláncokról már nem feltétlenül tudnánk elmondani ugyanezt, de a kamaszlányokon még jópofának is tűnhetnek ezek a fagyis és bonbonos kiegészítők.

A farfalle tésztás táska 29.881 forintba, a bagettes 25.010 forintba kerül, egy burritós csokornyakkendőért pedig 16.235 forintot kérnek az etsy.com oldalán, ahol a dizájner kollekciójának olyan bizarrabb darabjai is beszerezhetőek, mint például a betét és tampon formájú fejdísz és nyaklánc. Nézze meg a galériában az egészségtelen ételek ihlette kiegészítőket és szavazzon, menő, hogy napjainkban nem esszük, hanem viseljük a szénhidrátbombákat vagy inkább cikinek találja a kajás cuccokat?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1983) (1847) Ciki!
Mustra