Mindenki rosszul nézett ki a Carol premierjén

November 16-án mutatták be New York-ban a Rooney Mara és Cate Blanchett főszereplésével készült legújabb filmet, a Carol-t: a premieren természetesen a film összes fontos híressége megjelent, furcsamód viszont a stlyistok nem álltak a helyzet magaslatán. Például a mindig elképesztően jólöltözött Cate Blanchettre egy olyan Lanvin ruha került, ami elsőre fenékig dekoltáltnak tűnik, másodjára viszont látszik, hogy egy testszínű, egészségügyi fűzőre emlékeztető alsó réteg takarja a színésznő testét. Elég szerencsétlen választás, még a Loubotuin cipő és a Lorraine Schwartz fülbevaló se tud sokat segíteni rajta. 

Jók ezek a ruhák?

Valószínűleg nem ezért nem hosszabbítottak szerződést Alber Elbazzal, a Lanvin vezetőtervezőjével, de ha innen nézzük, egész érthető a döntés... Sarah Paulson egy talpig flitteres, mégis öregasszonyos Etro ruhában csillog Blanchett mellett, Rooney Marát pedig halott menyasszonynak öltöztették és maszkírozták: azért ennél mind néztek már ki sokkal jobban is.

A galériában talál még képeket a furcsára stylingolt premierről, aztán szavazhat: mi látjuk túl kritikusan a dolgot, vagy tényleg lehetett volna ennél jobb ruhákat is találni Hollywood legszebb színésznőinek?

Oszd meg másokkal is!
Mustra