Így hordjuk a ruhához az edzőcipőt

Bár egyes pletykák szerint már korántsem olyan népszerű viselet az edzőcipő, mint az elmúlt pár szezonban, azért idén nyáron még garantáltan nem lövünk mellé a kényelmes lábbelivel. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a divatrajongók gyűjtőoldalának is tekinthető Instagram továbbra is tele van ilyen képekkel, amire a #dressandsneakers vagy egyszerűen csak #sneakers hashtag alatt könnyen rátalálhatunk.

Az egyik napról a másikra sokoldalúvá vált cipőt ma már nemcsak sportoláshoz vagy kiránduláshoz viselhetjük, hanem akár egy elegánsabb koktélruhával, flitteres kreációval, vagy farmer-, illetve motorosdzsekivel is kombinálhatjuk. A huffingtonpost.com összeállított egy listát arról, hogy hogyan hordják a lapostalpú sportcipőt az Instagram legfelkapottabb szereplői, akik között jól láthatóan különösen menőnek számítanak az olyan klasszikusok, mint a Chuck Taylor (Converse) vagy a fehér Stan Smith (Adidas) cipő.

A 230 ezer követővel bíró stílusblogger, Mary Seng (@happilygrey) jól láthatóan megtalálta az egyensúlyt a stílus és a kényelem között. A nashvillei blogger egy modern hatást keltő virágnyomatos, derékrésznél kivágott Mara Hoffman ruhát és egy laza Rebecca Minkoff hátizsákot választott fehér Adidas cipőjéhez.

A photo posted by Mary Seng (@happilygrey) on

A HBfit.com alapítója, Hannah Bronfman klasszikus fehér Converse cipőjét igazította a 2015-ös trendekhez azzal, hogy egy egyszerű fehér pólóval, piros-fehér csíkos Waldrip szoknyával, valamint egy vintage hatást keltő táskával és túlméretezett napszemüveggel párosította össze.

Lovely day in the neighborhood *

 

A photo posted by Hannah Bronfman (@hannahbronfman) on

 A W magazine és a Vogue Japan divatszerkesztője trendi szetteket oszt meg követőivel az oldalon, így a repertoárból nem maradhatott ki a nyár egyik slágere, a tornacipő sem. Giovanna Battaglia (@bat-gio) egy túlméretezett Oscar de la Renta nyakláncot, egy piros-fekete csíkos Dolce & Gabbana felsőt és egy piros színű fodros szoknyát választott a szettel színben harmonizáló mintás cipőjéhez, amit a HUF kollekciójából választott. Egy ilyen cipőért átlagosan 100 dollárt (kb.27.779 forint) kérnek a webáruházban.

Best brunch in town @misslilys Jamaican me crazy

A photo posted by bat_gio (@bat_gio) on

A magát Elizablack Taylorként is nevező plus size modell, Kristen Turner (@misskristagram) egyik új projectjének (@thebrandgals) fotózásáról töltött fel képet az Instagramra, melyen egy csinos, ceruzafazonú fekete koktélruhában és egy fehér Converse cipőben pózolt. A gyors helyzetjelentést #SkirtsAndSneakers hashtaggel látta el.

A stylebubble.co.uk bloggere, a 215 ezer követőt számláló Susie Lau két héttel ezelőtt posztolt magáról egy képet, melyen egy bézs színű viharkabátban, egy fekete-fehér mintás egyrészes ruhában és egy fehér, Hogan márkájú edzőcipőben volt látható. Egy ilyen Olaszországban készült darabért átlagosan 300 eurót (kb.93.572 forint) kérnek az üzletekben.

Checks and cherries @hoganbrand #hoganbusybeautiful

A photo posted by Susie Lau (@susiebubble) on

Az inkább fitnessz- és gasztrobloggerként ismert Lucie Veggie #sneakersanddresses hashtaggel látta el azt a posztot, ahol egy sárga alapon kék virágmintás ruhában és egy kényelmes fehér edzőcipőben látható. A képnek volt apropója is, a szerző ugyanis így tudatta követőivel, hogy végre belefér az áhított ruhába.

THIS DRESS Jamais je n'aurais pensé pouvoir un jour porter ce genre de robe...Cintrée sur une taille qui n'était pas dessinée, décolletée sur des épaules qui m'ont longtemps complexée ("le déménageur", "la lanceuse de marteau slave", "l'armoire bretonne"...), texturée sur une silhouette plus vraiment élancée et bien flashy pour être sûre de ne pas passer inaperçue... Et pourtant ! Sans talons et avec des baskets je me suis sentie au top, j'avais confiance en moi et ça fait un bien fou! Les efforts sont aussi récompensés par ce genre de petites victoires...@healthymakesmesmile #fierté #mincir #maigrir #plaisir #pertedepoids #weightloss #nopainnogain #neverfatagain #equilibrealimentaire #reequilibragealimentaire #fitforlife #croirensoi #believeinyourself #instamotivation #selfconfident #victoire #efforts #capaye #yellowdress #sneakersanddresses

A photo posted by (@lucieveggie) on

A magát fotósnak és pszichopatának nevező paige against the machine (@pxjts) szerint a látványos tetoválásai és a fekete cipőfűzővel ellátott fehér tornacipője különösen vagány az általa próbált ujjatlan, flitteres alkalmi ruhával. Felfedezését #sequinsandsneakers hashtag alatt futtatja az Instagramon.

Oh just at work. #sequinsandsneakers #girlswithtattoos

A photo posted by paige against the machine (@pxjts) on

A párizsi születésű, de Londonban élő Frédérique Tietcheu (@igobyfrankie) nemcsak divatbloggerkedésből él, az ő nevéhez fűződik a SHE-Unleashed.com megalapítása is. „A virágminta az új terepminta” – posztolta nemrég a több lábon álló Tietscheu, aki a róla készült fotóval meg is erősítette elméletét. A zöld-citromsárga ruhához pedig nem egy nyári szandált, hanem egy, a ruha színével harmonizáló narancssárga-zöld színű New Balance edzőcipőt passzintott.

Floral's the new camo * New post on the blog igobyfrankie.com *

A photo posted by Frédérique Tietcheu (@igobyfrankie) on

Oszd meg másokkal is!
Mustra