Musicales rövidfilmet rendezett Lagerfeld

A Chanel tervezője 7 perces, szürreális musical-kisfilmet rendezett Pharrell Williamsszel, Cara Delvingne-nyel és Geraldine Chaplinnel. A meglepő nem is az, hogy az alkotásnak nem sok értelme van szép ruhák mutogatásán túl, hanem az, hogy Cara Delevingne remekül énekel – szinte még jobban, mint Pharrell Williams, akivel hosszan keringőznek a meseszerű rövidfilmben, mely egy puccos osztrák hotelben játszódik.

A címe Reincarnation, azaz reinkarnáció: hamar világossá válik, hogy Cara Delevingne Erzsébet királyné újjászületése (a Sissi-rajongók most azért biztos a szívükhöz kapnak), Williams pedig Ferenc Józsefet testesíti meg a sztoriban. A tetovált Delevingne, azaz Sissi pajkos pincérnőt alakít, Pharrell Williams pedig a liftesfiú szerepében tetszeleg.

Geraldine Chaplin az idős Coco Chanelt játssza, akinek feltűnik a liftesfiú zakója és tulajdonképp ennyi a lényeg: a zárójelenetben ugyanis irigykedve kérdi Williamst, honnan van a kiskabát, mire az azt válaszolja, személyre szabott, erre Chanel jelentőségteljesen kijelenti: akkor ő is készít egy ilyet magának. Közben azért még éjfélt üt az óra és így teret kap az énekes-modell páros, hogy hosszan énekeljenek a kékes fényben.

A style.com azt írja, a rövidfilmet egy ikonikus Chanel-blézer története inspirálta és nem véletlen, hogy pont most készült el: a Chanel 2014-15-ös Métiers d’Art kollekcióját ugyanis kedd – azaz ma – este mutatják be Salzburgban, és ezt a szösszenetet ott fogják levetíteni a show előtt. A kisfilm tökéletes lehetőség volt Lagerfeld számára, hogy kibontakozhasson egy művészi együttműködés közte és régi jóbarátja, Pharrell Williams között: a rongyosra játszott Happy-ért felelős Williams írta a filmben elhangzó "CC The World" című dalt, és ő lesz a Paris-Salzburg 2014/15 Métiers d'art Chanel kampány arca is, a nemrég év modelljévé választott Cara Delevingne-nyel együtt.

Ha érdekli, hogyan készült a Lagerfeld-film, itt megnézheti!

clk
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek