Elhalasztják a fővárosi pálinkafesztivált

A tervezettnél egy héttel később, május 22-25. között tartják idén a kilenc éve megrendezett Budapesti Pálinkafesztivált. A szervezők a várható rossz időjárás miatt döntöttek úgy, hogy eltolják a rendezvényt a következő hétre – áll a kiadott sajtóközleményben.

A meteorológiai előrejelzések szerint a korábban tervezett nyitónapon, ehét csütörtökön alig tíz fog lesz, de még pénteken sem nagy hőség – sőt, a hétvégén sem haladja meg a hőmérséklet a 15 fokot. Ilyen légköri viszonyok között azért még lehetne pálinkázni, ám a hidegnél nagyobb baj, hogy az előrejelzés azt ígéri: eső, eső, eső.

Mindenesetre a következő héten több pálinkás rendezvény közül válogathatnak az ital kedvelői, a Budapesti Pálinkafesztivál mellett ugyanis az Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivált is ekkor tartják. A szintén kilencedik alkalommal megrendezett, évente kb. 20 ezer látogatót vonzó esemény május 23-án nyit.

TSD3372
Fotó: Kováts Dániel
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.