Legyen olyan haja, mint a szupermodelleknek!

Az ötvenkilenc évesen is bombanőnek számító Christie Brinkley olyan parókákkal rukkolt elő, amiknek köszönhetően szerinte minden nőnek szupermodelleket megszégyenítő fürtjei lesznek – írja a Daily Mail. Mint mondja, a gyönyörű haj az ő szépségének is a titka.

A parókakollekció ötlete állíótlag akkor pattant ki a fejéből, amikor Chicago című musical egyik előadása után egy parókában sietett a rajongói elé, hogy ne várakoztassa meg őket. "Úgy gondoltam, hogy vicces és kényelmes lesz" – magyarázta. A dolog bevált, így a parkókák annyi örömet okoztak neki, hogy nem akarta, hogy ebben csak ő részesüljön.

christie brinkley

Mennyire bizarr Brinkley szövege?

Mindenkinek vannak rosszabb napjai, de úgy tűnik, a haja miatt már senkinek nem kell aggódnia. Brinkley ugyanis a HairUWear céggel összeállva végre megalkotta a kollekcióját. "Olyan emberrel akartunk együtt dolgozni, akinek tényleg nagy hatása volt a divatra" – magyarázta Michael Napolitano, a cég vezetője, hogy miért is működtek együtt Brinkley-vel.

Az egykori modell, aki szerepelt többek között a Playboy-ban és a Sports Illusztrated fürdőruhás különszámában is, végül tíz parókával és kilenc hajkiegészítővel lépett a parókapiacra, amiket 16 színben lehet kapni.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek