69 évesen is hordhat feszülős farmert!

lucky-lauren-hutton02

Lauren Hutton legutóbb három éve, a Love magazin címlapján hívta fel magára a figyelmet, most viszont a Lucky Brand farmerkampányában pózol huszonéveseket megszégyenítő magabiztossággal és bomba kisugárzással. A 69 éves modellen úgy áll a feszülős farmer, hogy azt még mi is megirigyeljük, az őszi kampány így még azoknak is meghozhatja a kedvét a farmerhez, akik eddig idegenkedtek tőle.

Hutton egyszerű szerelésben, térdnél szaggatott, feszülős farmerben és motoros dzsekiben állt modellt a Lucky Brand legújabb, 'Farmerdemokrácia' elnevezésű kampánysorozatához. A két fotó közül az egyiken egyedül, a másikon még hét társával együtt pózol, így a kampányképek egy farmermániás család átlagos délutánját tükrözik.

Önnek hogy tetszik a kampány?

  • Szuper lenne, ha nem retusálják ennyire 733
  • Szuper, Hutton dögös! 492
  • Nem tetszik egyáltalán 113

Hutton, akinek tizenéves korától a kisujjában van a szakma, az élő bizonyíték, hogy nem csak huszonéves szupermodellekkel lehet sikeres reklámfogást csinálni: a képek sokkal természetesebbre és hihetőbbre sikeredtek, mintha Cara Delevingne pózolt volna a manhattani csúcsforgalomban, arról már nem is beszélve, hogy azoknak is meghozhatja a kedvét a farmerviseléshez, akik eddig koruk vagy alkatuk miatt idegenkedtek tőle.

Kár, hogy a modell-színésznő arcát az egyik képen torzra photoshoppolták. Önnek hogy tetszik a nagymamakorú modellel készült reklám?

lucky-lauren-hutton01
Mustra