Luxusprostit nevelnének a franciák a trampli angol nőkből

A Soft Paris nevű francia fehérneműcég dobott a Daily Mailnek tíz ötletet, hogyan csempészhetnek az angol nők franciás fülledtséget az otthonukba, hogy pasijuk állandóan kívánja őket. Nem tudjuk eldönteni, hogy a Soft Paris ezeket valóban komolyan gondolta-e, és segíteni szeretett volna a gyakran esetlen brit nőkön, vagy szívatni akarta őket.

144182640
Fotó: Julia Davila-Lampe

A helyzet ugyanis az, hogy könnyen kiolvasható a tanácsokból, hogy az angol nők szerintük rohadtul szerencsétlenek tudnak lenni: görnyedtek és púposak, valamint egy nyálcsorgató, zömök buldognak látják őket. A francia nők ezzel szemben a macska kecsességével bírnak, és baromi elegánsak. A legfurcsább, hogy több mint hatszázan lájkolták a cikket. És akkor nézzük a tanácsokat!

Figyeljen a járásra!

A nők általában görnyedten járnak, ami egyáltalán nem vonzó. A Soft Paris azt ajánlja, nyugodtan nézzenek körbe, húzzák ki magukat, emeljék fel az állukat a nők. A legjobb, ha járás közben egy vonalban maradnak a lábak, és kihívóan hullámzik a derekunk.

Legyen macskaszerű!

"Ne pedig egy nyáladzó, zajos, pattogó angol buldog" – tanácsolja a cég a brit nőknek. "Képzelje azt, hogy ön egy elegáns macska: könnyű, fürge, kecses és halk. A csábítás arról is szól, hogy megértse mozdulatai hatását, és az előnyére fordítsa őket!"

tk3s 19920607 kts g90 074

Legyenek úrihölgyek!

"Ha egy férfi tartja a kabátját, akkor ne vegye el tőle, hanem hagyja, hogy feladja önre! Hagyja, hogy kinyissák magának az ajtót, és kihúzzák a széket! Mindig legyen elegáns! Ne úgy tartsa a borospoharat, mint egy söröskorsót!" – az utolsó tanács a legviccesebb, szinte látjuk is a miniszoknyás, részegen utcán fetrengő angol nőket, amint kecsesen boroznak a rohamivás helyett.

Mondjon búcsút a sima harisnyának!

"Dobja el a sima harisnyákat! Hordjon szexi harisnyát és harisnyatartót, és figyeljen arra, hogy a férfi nézze, amikor felveszi őket - adjon neki egy kis showt! Lassan, cirógatva húzza fel őket, és zárásként kattintsa be a szalagot a harisnyája tetején:"

Használja a férfit!

"Habár mi is fel tudjuk húzni a cipzárt a ruhánk hátán, hagyjuk meg a férfiaknak a kiváltságot" – ajánlja a Soft Paris. "Legalább annyira csábító lehet felöltöztetni egy nőt, mint levetkőztetni" – állítják a francia cég szakértői az őrült vagány csábítások között.

tk3s 6299329

Frissítse fel a bugyis fiókot!

"Szabaduljon meg a Bridget Jonest idéző bugyiktól és szerezzen be helyettük fekete szalagokat, masnis ruhákat, harisnyatartókat és fűzőket. Egy finom mosoly legyen az egyetlen jele az ön pimasz kis titkának" – végül is mi mást ajánlhatna egy fehérneműcég, ha nem azt, hogy vásároljon az ember még több bugyit?

Úgy essen az ágyba, mint egy sztár!

"Felejtse el a vastag pizsamákat és az alvózoknit. Válasszon inkább egy könnyű babydollt, vagy egy szatén köntöst. Úgyse maradnak sokáig fent" – jegyezték meg rejtelmesen a roppant huncut cikkírók a hetedik szabályban.

Legyen édes!

"Illatosítsa magát, használjon parfümöt, és szexjátékoknál alkalmazható, fogyasztható illatos krémeket, így az egész teste nyalhatóvá válik. Önt szeretné majd desszertként elfogyasztani!" – mondják a tippektől teljesen bevadult férfiról az okosok.

stockfresh 544088 sensuality sizeM

Flörtöljön szégyentelenül!

"Soha ne álljon le a csábítással, akkor se, ha a férfi már a férje. Ragadja meg a kezét vacsorákon és simítsa vele végig a combját, aztán vezesse fel a harisnyatartójához. Küldjön neki pajkos üzeneteket, amíg dolgozik, az intimitásnak ugyanis nem kell csak a hálószobában maradnia".

Használjon szexjátékokat!

Szívatás vagy sem?

  • Tényleg komolyan gondolták 1373
  • Tuti trollkodnak 995

"Legyen játékos, felfedező és gátlástalan! Kezdje el felfedezni a testét, mielőtt a kedvesével foglalkozna! A szexjátékokkal hatalmas tűzijátékot csinálhat a hálószobában" – írják a szakemberek, akiknek ha még egy tippet kellett volna mondaniuk, az biztos az lett volna, hogy dugni is kell ám a szexhez.

Teljesen értetlenül állunk. Szívatni szerették volna az angol nőket vagy sem? Tökéletes kurvákat akarnak belőlük csinálni, vagy vonzó szeretőt? Szavazzon, hogy melyiket tartja valószínűbbnek!

Mustra