Nicole Kidman kalocsai mintában utazik

A kalocsai mintás Forma 1-es overall népszerűsége után újra magyaros motívumokat fedeztünk fel egy tényleg A-listás nemzetközi hírességen. Nicole Kidman tegnapelőtt indult el repülővel Los Angelesből és tegnap ért Sydneybe. A repülőtereken induláskor és érkezéskor is lefotózták, így rengeteg fotót kaptunk az Oscar-díjas színésznő könnyed, fehér ruhájáról, amit a vállrészen és a ruha aljánál is kalocsai minta díszít.

Önnek tetszik Nicole Kidman kalocsai mintás ruhája?

  • Igen 3450
  • Igen, de csak mert Nicole Kidmanen van 681
  • Hát nem ájultam el tőle 511
  • Ronda, ciki, nem tetszik 233

A nemzetközi sajtó csak azt jegyzi meg a ruháról, hogy milyen jól áll Kidmannek, illetve hogy milyen jól megy kislányai öltözékéhez, azt azonban egyelőre nem sikerült kiderítenünk, melyik tervező jóvoltából került be a magyar népművészet Nicole Kidman ruhatárába. Úgy tűnik, egyelőre a hazai bloggerek sem jöttek rá, honnan származhat ez a ruha - amennyiben ön tudja a megfejtést, kérjük, feltétlenül írja meg nekünk a Velvet email-címére!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.