Robert Downey Jr. bilikék festékfoltos cipővel büntetett

Az ezredfordulóra Guy Ritchie-nek lett két sikerfilmje meg egy híres felesége, aztán majdnem egy évtizedig semmi érdemleges nem történt vele. 2009-re viszont megszabadult Madonnától és egy verekedős Sherlock Holmes-filmmel is újra aratott, úgyhogy ez utóbbiból mostanra le is gyártott egy második részt. A Robert Downey Jr. és Jude Law főszereplésével készülő modernizált klasszikusból az újabb adag olasz premierje most volt Rómában, és az esemény legkiemelkedőbb mozzanata a címszereplő cipője volt.

Kék öltönyhöz logikus húzás kék cipőt venni, de Robert Downey Jr.-ra valaki egy olyan edzőcipőt adott, ami a klasszikus stílust hozza a szokásos fehérben, csak az orrát mintha bilikék festékbe mártották volna. Az árnyalat élesen elüt az öltöny színétől, ezért talán utalás arra, hogy a színész nemrég kotyogta ki a nyilvánosságnak, hogy kisfia fog születni. A galériában még jobban meg tudja nézni ezt a cipőt, mert van közelebbi kép is (ha útban vannak a képaláírások, kattintson a nagyítás gombra a jobb felső sarokban!), a poszt alján pedig szavazhat a lábbeliről menő-ciki viszonylatban.

Menő! (1707) (1766) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.