Tetovált lányok a H&M-ben

A tetovált lány című fantasztikus svéd film amerikai remake-jének jelmeztervezeője, Trish Summerville a legújabb H&M alkalmi dizájner, és az eddig bemutatott anyagok alapján ez eddig az egyik legmenőbb húzás a svéd multitól. (Volt már többek között Versace, Jimmy Choo, Sonia Rykiel.)

Screen shot 2011-10-30 at 7.54.49 AM.png

Az eredeti svéd film sötét hangulatát követték a fiús hősnő fekete, szűk, főleg motoros felszereléseket követő stílusú ruhái is, ami talán azért sem véletlen, hiszen a hacker Lisbeth motorral csapatja végig a filmben. Ez a vonal, úgy tűnik, szerencsére megmaradt a hollywoodi változatban.

A harmincdarabos kapszulakollekcióért november 28.-án lehet kitépni a többi csaj haját a párizsi Colette-ben, december 14.-én kezdődik az árusítás világszerte, reméljük, Magyarországom is. Íme a remake trailere.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.