Johansson vagy Ricci fogyott többet?

Christina Ricci a PanAm című sorozat kedvéért kezdett edzeni és koplalni. A korábban étkezési zavarokkal küzdő színésznő bikinis jelenetei miatt fogyott le, persze eddig sem volt kövér, de most már kifejezetten vékonynak számít. A szoros ruha valószínűleg még rá is tesz a vékonyságra, de majd biztos megtudjuk, hogy néz ki Ricci a filmben bikiniben.

„Mindenkinek lesz bikinis jelenete a második epizódban, páran kijelentették, hogy diétáról szó sem lehet, de én abszolút ráálltam: csak zöldséget és húst eszem, pilatesezek estéként a tévé előtt is. De már nem büntetem magam azért, mert nem tetszik a bikinis látvány… legszívesebben tésztán élnék, ha tehetném” – nyilatkozta a legszebb holttest címét nemrég elnyerő színésznő a Nylon magazinnak.

Ki fogyott többet?

A héten Ricci mellett Scarlett Johanssonról jelentek meg sovány képek, ő is legújabb filmje miatt dobott le viszonylag sok kilót. Pár hónapja még azt találgatták, talán terhes, most viszont extraszoros macskanő-overálban, vörös hajjal ugrándozik a New York-i forgatáson.

A színésznő a Fekete Özvegy szerepét viszi a The Avengers című filmben, ehhez kellett sportosra edzenie magát az inkább nőiességéről híres Johanssonnak. Bár ő maga – Riccivel ellentétben - nem beszél nagy fogyásról, tényleg vékonyabbnak tűnik bőrruhában, mint eddig úgy általában. Ön szerint melyik színésznő fogyott többet? Nézze meg a galériát és szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek