Mihalik Enikő eszét vesztve dobálja a haját

A brit Vogue magazinnak készült fekete-fehér rövidfilmben a modell kontyba tűzött hajjal, alig sminkben, kabátban mutatja meg természetes szépségét. A rövidfilm körülbelül felétől pedig kibontott hajjal, szinte eszét vesztve dobálja a haját, az aláfestő zene a Portishead Overje.

Az aktfotóit szerető Mihalik Enikő nem először dolgozott együtt a mindössze másfél perces videót készítő Kai Z. Fenggel, a 2010-es latin-amerikai Vogue magazinba és az egy évvel ezelőtti brit Vogue-ba is ő fotózta a modellt. (Kai Z. Feng Jack Cornell modellről és Alex Pettyfr színészről is készített hasonlóan rövid videót, ezeket itt lehet megnézni.)

ENIKO MIHALIK from KAI Z FENG on Vimeo.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.