Bizarr csokiférfit készített Lagerfeld

A Chanel tervezője élethű párizsi hotelszobát, és életnagyságú csokoládé-férfit készített a Magnumnak – írja a nymag.com. Összesen 10,5 tonna belga csokit használt fel a bizarr műhöz: nem a csokiszékkel, vagy csokiasztallal van bajunk, hanem a Baptiste Giabiconiról mintázott életnagyságú szoborral, ami sokkal inkább ijesztő, mint étvágygerjesztő.

Giabaconi Lagerfeld kedvenc férfimodellje, és Rachel Bilsonnal együtt szerepel a Magnum egyik friss reklámfilmjében. Lagerfeld ebből az apropóból készítette el a furcsa alkotást, tehát az ágyon fekvő csokimodell kezében nem véletlenül van jégkrém... Önt nem veri le a víz a látványtól?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.