Annie Lennox lánya nem gondolta volna, de modell lett

Kattintson a ruhákért!
Kattintson a ruhákért!

Annie Lennox 17 éves lánya, Tali Lennox a Debenhams egyik márkáját fogja reklámozni: a sikeres modell a Britain's Next Top Model című tehetségkutató egyik zsűritagja, Julien Macdonald kollekciójának arca (és teste) lesz. Tali Lennox korábban a Prada, Burberry, Missoni kifutóin tűnt fel, állítólag Emma Watson és Kate Moss után ő lesz a Burberry egyik új reklámarca is. Most a Debenhamsba kerülő Macdonald kollekciót hirdeti, amely fiatalos, esti ruhákból áll, a reklámfotókon ennek megfelelően Lennox haja a 80-as éveket idézi, az aszimmetrikus, élénk színű miniruhák pedig a legfrissebb trendeket követik.

„Sosem gondoltam, hogy valaha modellkedni fogok. Ennek ellenére mindig nagyon érdekelt és inspirált a divat. Amikor fiatalabb voltam, divattervező szerettem volna lenni. Nem tudom, meddig fogok modellkedni. De nem tartok attól, hogy egyszer vége lesz, mert mindig előre tekintek, és az igazán kreatív szenvedélyeimre koncentrálok. Mindig szerettem énekelni, jártam különórákra, és évekig kórista voltam” – mondta a Daily Mailnek Tali Lennox, akinek nővére, Lola is énekesnőként próbál befutni.

A Debenhams-kollekció neve Diamond lesz, a már létező Star kollekció mellett jelenik meg a „szexis, vicces, rövidebb, szűkebb, lazább” ruházati vonal. A kollekció február 1-jén kerül az angliai boltokba, mi neten rendelhetünk, ha megtetszik valamelyik középáras buliruha.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek